ORDRE VEH/131/2017, de 21 de juny, per la qual s'aprova el model 520 d'autoliquidació de l'impost sobre begudes ensucrades envasades.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyOrdre

D'acord amb l'article 203.5 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, la Generalitat té competències per establir, mitjançant una llei del Parlament, els seus tributs propis, sobre els quals té capacitat normativa.

La Llei 5/2017, del 28 de març, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic i de creació i regulació dels impostos sobre grans establiments comercials, sobre estades en establiments turístics, sobre elements radiotòxics, sobre begudes ensucrades envasades i sobre emissions de diòxid de carboni, crea l'impost sobre begudes ensucrades envasades i el regula en el capítol VIII.

Aquest impost nou grava el consum de begudes ensucrades envasades per raó dels efectes que tenen en la salut de la població.

L'article 78 de la Llei esmentada estableix que el substitut del contribuent o, si escau, el contribuent de l'impost està obligat a presentar-ne l'autoliquidació i a efectuar-ne l'ingrés corresponent dins el termini que sigui establert per reglament. Aquest article també disposa que el model d'autoliquidació de l'impost s'ha d'aprovar per ordre del conseller del departament competent en matèria tributària.

Per tot això,

Ordeno:

Article únic

Aprovar el model 520 d'autoliquidació de l'impost sobre begudes ensucrades envasades, que consta a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR