ORDRE VEH/322/2016, de 22 de novembre, de modificació de l'Ordre ECO/208/2014, de 10 de juliol, per la qual es regulen els premis acumulats de les variants de la loteria Binjocs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyOrdre

El Reglament de la loteria Binjocs, aprovat pel Decret 97/2014, de 8 de juliol, estableix que és una modalitat de joc de loteria de números en la qual les persones que hi juguen adquireixen un o més bitllets en format electrònic a través de terminals o dispositius vinculats als establiments autoritzats per a la comercialització de la loteria Binjocs i connectats als sistemes informàtics de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat on s'enregistren les apostes i es realitzen els sortejos.

Aquest Reglament, en l'article 10.1, estableix dos tipus de premis possibles: el premi d'estructura fixa i el premi acumulat. A més, en l'article 10.2, determina que els premis que s'establiran per a cada variant de joc poden ser un o els dos dels que s'especifiquen en l'apartat anterior d'aquest article.

L'Ordre ECO/208/2014, de 10 de juliol, desplega la regulació del premi acumulat i n'estableix dos tipus: l'acumulat de sala i l'acumulat de xarxa. L'acumulat de sala es nodreix d'un percentatge sobre l'aposta dels bitllets que participen a tots els sortejos de les variants de la loteria Binjocs que han optat per aquest tipus de premi a través dels terminals de joc d'un mateix establiment i els dispositius electrònics vinculats a aquest. L'acumulat de xarxa es nodreix d'un percentatge sobre l'aposta dels bitllets que participen a tots els sortejos de les variants de la loteria Binjocs que han optat per aquest tipus de premi a través dels terminals de joc ubicats a tots i cadascun dels establiments autoritzats i dels dispositius electrònics vinculats a aquests.

Mitjançant l'Ordre VEH/67/2016, de 21 de març, s'instrumenta una modificació de l'Ordre ECO/208/2014, de 10 de juliol, a fi d'optimitzar els premis acumulats establint un cert marge de flexibilitat alhora de realitzar assignacions a cadascun dels dos pots que conformen els esmentats premis, el principal i el de reserva, segons resulti més adient en funció dels paràmetres comercials aplicables en cada moment.

L'experiència obtinguda amb la comercialització de la loteria Binjocs aconsella seguir introduint innovacions que comportin l'optimització dels premis acumulats regulats per l'Ordre ECO/208/2014, de 10 de juliol. Aquest objectiu, una vegada més, es considera assolible regulant el fet que pugui existir més d'un premi acumulat de sala i més d'un premi acumulat de xarxa en funció de la idiosincràsia de cada variant de la loteria Binjocs, adaptant per aquest...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR