ORDRE CMC/288/2009, d'11 de maig, per la qual s'estableix l'estructura orgànica del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació al nivell de negociat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura i Mitjans de Comunicacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CMC/288/2009, d'11 de maig, per la qual s'estableix l'estructura orgànica del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació al nivell de negociat.

Mitjançant el Decret 136/2008, d'1 de juliol, es va establir una nova estructura orgànica i de funcionament al Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

Amb la finalitat d'adaptar l'organització i l'adscripció dels negociats existents actualment al Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació a la nova estructura que ha resultat del Decret esmentat;

En compliment del que estableix la disposició final 1 del Decret 136/2008, d'1 de juliol, i de conformitat amb el que estableix l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Direcció de Serveis

1.1 El Negociat de Nòmines i Seguretat Social depèn de la Secció d'Administració de Recursos Humans i li corresponen les funcions següents:

  1. Confeccionar les nòmines del personal del Departament.

  2. Gestionar la tramitació de tots els assumptes relacionats amb les liquidacions de la Seguretat Social i altres sistemes de previsió del personal del Departament.

    1.2 El Negociat de Gestió de Personal depèn de la Secció d'Administració de Recursos Humans i li corresponen les funcions següents:

  3. Gestionar els expedients derivats de les situacions administratives i laborals i de les incidències del personal del Departament.

  4. Mantenir actualitzat el registre informàtic de personal i analitzar les dades que hi consten.

  5. Gestionar les propostes de modificació de la relació de llocs de treball.

  6. Assessorar en temes de gestió de personal les unitats del Departament i entitats vinculades.

    1.3 El Negociat de Tresoreria i Ordenació de Pagaments depèn de la Secció de Gestió i Control Pressupostari i li corresponen les funcions següents:

  7. Gestionar i controlar el fons de maniobra i els diners a justificar dels Serveis Centrals del Departament.

  8. Gestionar la caixa i els seus comptes corrents i controlar-ne el funcionament.

  9. Tramitar i controlar les justificacions de les habilitacions territorials.

Article 2

Direcció General de Cooperació Cultural

2.1 El Negociat de Tecnologies de la Informació depèn de la Secció de Serveis Digitals i li corresponen les funcions següents:

  1. Coordinar i gestionar els processos derivats de la informatització de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública impulsats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR