ORDRE PTO/263/2003, de 6 de maig, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria per atorgar els ajuts per pal·liar els danys ocasionats en habitatges i annexos pel tornado del dia 21 d'octubre de 2002 als municipis de Lladurs i Castellar de la Ribera.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/263/2003, de 6 de maig, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria per atorgar els ajuts per pal·liar els danys ocasionats en habitatges i annexos pel tornado del dia 21 d'octubre de 2002 als municipis de Lladurs i Castellar de la Ribera.

Arran del tornado del dia 21 d'octubre de 2002 en els municipis de Lladurs i Castellar de la Ribera es van patir greus danys en diversos habitatges ubicats en aquests dos municipis de la comarca del Solsonès.

Per tal de pal·liar els greus danys que es produïren, la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha valorat la conveniència d'establir ajuts pel que fa als habitatges i annexos afectats per aquest fenomen meteorològic excepcional.

Per tot això, d'acord amb el que estableix el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya i a proposta de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge,

Ordeno:

.1 Obrir la convocatòria per a l'atorgament dels ajuts per a obres de rehabilitació en els habitatges i annexos afectats pel tornado de dia 21 d'octubre de 2002 als municipis de Lladurs i Castellar de la Ribera.

.2 Aquesta convocatòria es finançarà amb càrrec a l'Institut Català del Sòl pel que fa a l'anualitat 2003, d'acord amb la disposició addicional quarantena de la Llei 30/2002, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2003; la quantitat màxima total que es destinarà a aquests ajuts és de 100.000 euros.

.3 Aprovar les bases per a l'atorgament d'aquests ajuts, que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 6 de maig de 2003

Felip Puig i Godes

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

Annex

Bases de la convocatòria

Primera

Objecte

L'objecte de la convocatòria és la concessió dels ajuts per realitzar obres de rehabilitació dels habitatges i els seus annexos afectats pel tornado del dia 21 d'octubre de 2002 als municipis de Lladurs i Castellar de la Ribera.

Segona

Beneficiaris

Poden ser beneficiaris dels ajuts els propietaris o usuaris d'habitatges dels municipis de Lladurs i Castellar de la Ribera que hagin resultat danyats pel tornado del dia 21 d'octubre 2002 sempre que es tracti de la seva residència habitual i permanent.

Tercera

Quantia

L'import dels ajuts serà d'un 25% del pressupost de les obres de rehabilitació de l'habitatge, el qual inclou el cost real de les obres determinat pel preu total del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR