ORDRE ECO/301/2014, de 22 de setembre, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha sol·licitat al Departament d’Economia i Coneixement l’adscripció de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), com a institut universitari de recerca, del qual és titular la Fundació Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, que va ser creada el 22 de novembre de 2006 mitjançant escriptura pública i inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya.

L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) té com a objectius primordials conduir i fomentar la recerca en paleontologia de vertebrats i humana, tant en el patrimoni paleontològic català, com també en aquells projectes, fora d’aquest entorn, d’especial significació i interès científic.

En aquest marc, la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), varen signar un conveni específic de col·laboració, en data 17 de setembre de 2013, per a l’adscripció del centre com a institut universitari de recerca.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d’acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats i els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, d’acord amb la proposta del Consell de Govern, amb l’informe favorable del Consell Social d’aquesta Universitat i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

S’aprova l’adscripció de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb seu a l’edifici ICP, del campus UAB de Bellaterra.

Article 2

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR