DECRET 250/1992, de 26 d'octubre, de modificació parcial de l'estructura orgànica de la Secretaria General del Departament d'Economia i Finances.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 137/1989, de 19 de maig, es va procedir a la reestructuració de la Secretaria General. Els objectius essencials d'aquesta disposició van ser els d'assolir una millor adequació del conjunt dels òrgans de la Secretaria General a les tasques pròpies d'aquests centres directius i d'aconseguir un major grau de coordinació en els vessants extern i intern d'actuació de la Secretaria General en el seu conjunt, motiu pel qual es va crear, entre d'altres òrgans, la Subdirecció General de Coordinació.

La posada en marxa de les previsions orgàniques i de repartiment de funcions contingudes en el Decret esmentat i l'experiència pràctica assolida en el període de temps de vigència d'aquesta estructura permeten confirmar que s'han assolit en un grau notable els objectius perseguits amb aquelles disposicions. No obstant això, la mateixa experiència adquirida en aquesta etapa aconsella ara efectuar determinades adaptacions en l'esquema dissenyat per a la Secretaria General.

Concretament, es tracta de disposar d'una àrea específica d'organització i racionalització d'estructures i circuits administratius i alhora de normalització lingüística i documental, com a òrgan de suport en les tasques d'assistència tècnica pròpies de les secretaries generals. Aquest objectiu es pretén assolir mitjançant la creació d'un Gabinet d'Assistència Tècnica i Organització amb rang de Servei, que depèn de la Subdirecció General de Coordinació.

De manera paral·lela, i en la línia d'ajustar l'entramat organitzatiu del Departament d'Economia i Finances a les seves necessitats específiques i amb l'objectiu de no augmentar la despesa es procedeix a la derogació del Decret 291/1985, de 17 d'octubre, i a la consegüent supressió del Gabinet de Documentació i Informació Econòmica.

Per tant, atès el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, a proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Dependent de la Subdirecció General de Coordinació de la Secretaria General del Departament d'Economia i Finances, es crea el Gabinet d'Assistència Tècnica i Organització, amb nivell orgànic de Servei. 1.2 S'adscriu al Gabinet d'Assistència Tècnica i Organització la Secció de Normalització Lingüística, creada pel Decret 246/1990, de 4 de setembre.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR