DECRET 248/2003, de 21 d'octubre, de modificació parcial del Decret 184/2000, de 29 de maig, de reestructuració del Departament de la Presidència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 248/2003, de 21 d'octubre, de modificació parcial del Decret 184/2000, de 29 de maig, de reestructuració del Departament de la Presidència.

El Decret 184/2000, de 29 de maig, de reestructuració del Departament de la Presidència, regula en el seu capítol 6è el funcionament i l'estructura de la Secretaria General de Joventut com a òrgan de direcció, planificació, coordinació i execució de la política juvenil de la Generalitat. Aquesta disposició va definir l'estructura interna i les funcions específiques dels òrgans i les unitats d'aquesta Secretaria General, que va ser creada com a secretaria sectorial mitjançant el Decret 179/1992, d'1 de setembre.

D'acord amb el que estableix l'article 11 de la Llei 13/1989, de 14 de setembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, modificada per la Llei 2/1992, de 7 de juliol, les secretaries sectorials es creen atesa l'especificitat o complexitat tècnica o organitzativa d'un determinat àmbit material. En el cas de la Secretaria General de Joventut, tant l'especificitat de la matèria de Joventut, com la complexitat que comporta en relació amb d'altres departaments de la Generalitat de Catalunya i d'altres administracions de Catalunya, atès el caràcter de transversalitat competencial de tot el que està relacionat amb Joventut en relació amb d'altres competències materials com poden ser la sanitat, el treball, l'ensenyament, les relacions amb la família, els tributs i d'altres, així com aquest mateix caràcter transversal de la Joventut en relació amb els ens locals territorials de Catalunya, com són els consells comarcals, el Consell General d'Aran i els municipis, ha fet que es consolidi l'estructura orgànica de la Secretaria General de Joventut establerta l'any 2000 i que ara sorgeixi ara la necessitat de crear una nova unitat en el si d'aquesta Secretaria General.

L'aprovació pel Consell Executiu en data 7 de novembre de 2000 del document marc del Pla Nacional de Joventut de Catalunya, en compliment del que estableix la Resolució 179/VI del Parlament de Catalunya, de 15 de juny de 2000, i el seu impuls, coordinació i seguiment, dut a terme durant aquests anys per la Secretaria General de Joventut, ha suposat un gran impuls per a les polítiques de joventut i de les actuacions realitzades fetes per aquest organisme de la Generalitat de Catalunya, en especial en el vessant de publicacions, imatge...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR