DECRET 515/1982, de 28 de desembre, de creació del Patronat del Centre Especial 'Viver de Bell-lloc'. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 319, p. 819, de 13.4.1983).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

Atès el que preveu l'Estatut d'Autonomia de Catalunya als seus articles 9.24 i 52, que faculten la Generalitat per constituir institucions que fomentin el desenvolupament econòmic i social en el marc de les seves comeptències;

Atès el que disposa la Llei 3/1982, de 25 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat;

Atesa la necessitat d'evitar la dispersió d'esforços en tot el que fa referència a l'ocupació de persones amb dificultats que els puguin marginar;

A proposta del Conseller de Treball i d'acord amb el Consell Executiu de la Generalitat,

Decreto:

Article primer

- Es crea el Patronat del Centre Especial

d'Ocupació "Viver de Bell lloc" per:

  1. Organitzar i dirigir, d'acord amb el que diuen els articles 5, 7 i 9, del present Decret, el Centre Especial d'Ocupació "Viver de Bell lloc".

  2. Fomentar el coneixement real de les necessitats laborals d'aquest col·lectiu de treballadors per tal de propugnar les possibles solucions als seus problemes.

  3. Col·laborar a la promoció d'altres centres Especials d'Ocupació i Empreses Protegides a fi que sigui a l'abast d'aquest col·lectiu la necessària formació professional i atenció laboral que necessiti.

  4. Fomentar, juntament amb d'altres institucions, la formació professional per a aquests grups de joves, així com la seva col·locació i integració en el món del treball.

  5. Col·laborar en la tasca d'aquests centres per tal de fer-los efectius i útils, tot requerint d'altres institucions, quan escaigui la seva col·laboració.

  6. Qualsevol altra que ajudi al foment, promoció i creació d'aquests centres ocupacionals, així com la divulgació i assumpció social d'aquestes iniciatives.

Article segon

- Aquest Patronat s'adscriu al Departament

de Treball de la Generalitat de Catalunya i obtindrà, si s'escau, la necessària col·laboració de la resta de Departaments de la Generalitat de Catalunya, especialment d'Ensenyament i de Sanitat i Seguretat Social.

Article tercer

- Aquest Patronat s'estructura en els

següents òrgans de govern: Plenari, Comissió Permanent i Secretariat.

Article quart

- Componen el Plenari:

- El Conseller de Treball, d'Ensenyament i de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya.

- El...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR