DECRET 87/1993, de 23 de març, pel qual s'aprova el peatge dels túnels de Vallvidrera i els seus accessos.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

Pel Decret 305/1987, de 19 d'octubre, es va autoritzar Túnels i Accessos de Barcelona, SA (TABASA) perquè gestionés, per encàrrec de l'Administració de la Generalitat, el servei consistent en la construcció, la conservació i l'explotació dels túnels de Vallvidrera i els seus accessos.

L'article 24 de la Llei 8/1972, de 10 de maig, de construcció, conservació i explotació d'autopistes en règim de concessió, estableix que l'Administració concedent, per raons d'interès públic, pot modificar les característiques de la concessió.

En el cas de la gestió del servei dels túnels de Vallvidrera i els seus accessos s'han anat produint certs desequilibris econòmics ja observats en el Pla econòmic financer, no absorbits totalment pels peatges actualment vigents aprovats d'acord amb el que estableix el Decret 164/1991, de 16 de juliol.

Aquestes circumstàncies, que poden comprometre seriosament el desenvolupament normal de la gestió del servei, constitueixen motiu suficient perquè la Generalitat de Catalunya, com a administració titular del servei, adopti mesures correctores en aplicació del precepte de la Llei 8/1972 ja esmentat.

A aquests efectes, d'acord amb l'estudi formulat per TABASA, i vist l'informe favorable emès per la Delegació del Govern de la Generalitat, d'acord amb la clàusula 28 del plec de clàusules particulars;

A proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, amb l'informe previ del Departament d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Les tarifes i els peatges resultants de l'aplicació, durant els exercicis de 1993, 1994 i 1995, del procediment de revisió establert a l'article 2 del Decret 164/1991, de 16 de juliol, s'incrementaran en un 2% addicional.

Disposicions finals

- 1 Es faculta el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR