RESOLUCIÓ ECO/1366/2012, de 28 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'obre la convocatòria d'ajuts per al finançament de l'estada a la Universitat Catalana d'Estiu de l'any 2012.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyResolució

És d’aplicació el que disposa el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, en relació amb el règim jurídic de les subvencions i transferències de la Generalitat de Catalunya; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre.

L’ordre del Departament d’Economia i Coneixement d’1 d’octubre de 1997, regula la tramitació, la justificació i el control d’ajuts i subvencions (DOGC núm. 2.500, de 21.10.1997).

És d’aplicació la Resolució UNI/962/2005, d’1 de febrer, per la qual s’aproven les bases generals que han de regir la concessió de beques i ajuts convocats per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

El Decret 56/2009, de 7 d’abril, per a l’impuls i el desenvolupament dels mitjans electrònics a l’Administració de la Generalitat de Catalunya estableix en la disposició addicional sisena que les subvencions i els ajuts econòmics es poden tramitar electrònicament, d’acord amb el que disposa el Decret esmentat, quan així ho prevegi la resolució de la convocatòria.

L’article 11 dels Estatuts de l’AGAUR, aprovats pel Decret 168/2002, d’11 de juny, del Govern de la Generalitat de Catalunya, disposa que correspon al Consell de Direcció aprovar les convocatòries de beques i subvencions, així com resoldre-les.

Aquestes facultats s’han delegat al president o presidenta de la Comissió Executiva d’Ajuts Universitaris (CEAU), amb data 5 de desembre de 2002.

Per això,

Resolc:

Article 1

Aprovar les bases reguladores i obrir la convocatòria d’ajuts per al finançament de l’estada a la Universitat Catalana d’Estiu de l’any 2012, les condicions dels quals són les que figuren a l’annex d’aquesta Resolució.

Article 2

Aquesta convocatòria la finança la Direcció General d’Universitats de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement.

L’import total màxim destinat a aquesta convocatòria és de 12.000,00 euros, amb càrrec a la partida pressupostària 480.0001 del pressupost de l’AGAUR per a l’any 2012.

La concessió dels ajuts queda sotmesa a la condició suspensiva d’existència de crèdit adequat i suficient per finançar les obligacions derivades de les concessions d’ajuts en l’exercici pressupostari corresponent.

Aquesta dotació màxima es pot ampliar en funció de les dotacions pressupostàries que puguin aportar-se abans de la resolució d’adjudicació de les beques, sense necessitat de publicar una nova convocatòria.

Disposició final

Aquesta Resolució exhaureix la via administrativa, i a continuació s’indiquen els recursos que s’hi poden interposar: recurs potestatiu de reposició davant el president o presidenta de la CEAU, en el termini d’un mes, comptador des de l’endemà del dia de la publicació de la resolució al DOGC; o bé recurs contenciós administratiu interposat directament davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos, comptats des de l’endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, i els articles 8, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 28 de juny de 2012

P. A. del president (Resolució de 27.6.2012)

Pere Pardo i Sabartés

Director executiu

Annex

  1. Normes generals

—1 Objecte

Concedir ajuts per al finançament del 75% de l’import de les despeses d’estada, a estudiants del sistema universitari català, d’edats compreses entre 18 i 25 anys, que es matriculin per a tota l’edició a la Universitat Catalana d’Estiu 2012.

—2 Persones beneficiàries

Poden beneficiar-se d’aquesta convocatòria les persones que compleixin els requisits següents:

Estar matriculat/da el curs 2011-2012 en una universitat del sistema universitari català o iniciar els estudis el curs 2012-2013 i haver tramitat ja la matrícula.

Tenir entre 18 i 25 anys en el moment de presentació de la sol·licitud

Matricular-se, per a tota l’edició, a la Universitat Catalana d’Estiu 2012 (matrícula completa).

—3 Període

Del 16 al 24 d’agost de 2012.

—4 Quantia

L’import de l’ajut és com a màxim del 75% del preu de l’estada, per a tota l’edició, a la Universitat Catalana d’Estiu.

El preu de l’estada inclou la pernoctació al Liceu Renouvier i la manutenció (esmorzar, dinar i sopar).

Totes les persones sol·licitants que compleixin els requisits d’aquesta convocatòria obtindran un ajut. En el supòsit que l’import de les ajudes sol·licitades superi l’import previst a l’article 2, s’adjudicaran les ajudes ordenades per la seva renda familiar per capita de menor a major fins esgotar el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR