RESOLUCIÓ JUS/2750/2012, de 10 de desembre, per la qual es resol el concurs per a la provisió de notaries vacants convocat per la Resolució JUS/2159/2012, de 15 d'octubre, i se'n disposa la publicació.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyResolució

Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en el concurs per a la provisió de notaries vacants convocat per la Resolució de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques JUS/2159/2012, de 15 d’octubre, i atès el que disposen els articles 88 al 96 i 313 del Reglament de l’organització i règim jurídic del notariat, modificat pel Reial decret 45/2007, de 19 de gener, i el Reial decret 173/2007, de 9 de febrer, sobre demarcació notarial, amb les modificacions introduïdes en la Correcció d’errades del Reial decret esmentat, publicat en el BOE de 9.6.2007;

En compliment de les funcions atribuïdes a la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia mitjançant el Decret 417/2006, de 14 de novembre (DOGC núm. 4762, de 16.11.2006),

Resolc:

D’acord amb les normes legals esmentades, adscriure els notaris a les places de notaries vacants radicades al territori de Catalunya, segons es detalla a continuació:

Sant Cugat del Vallès: per jubilació de Antonio Luis García Bernat, el senyor José Bauza Gaya, notari excedent.

Sant Boi de Llobregat: deserta en concurs precedent (senyora M. Jesús Lacruz), el senyor Leopoldo Martínez de Salinas, notari de Barcelona, 1a.

Barcelona: per trasllat de José Ignacio Rivas Guardo, el senyor Tomàs Feliu Álvarez de Sotomayor, notari de Premià de Mar, 2a.

Barcelona: per trasllat de M. Amanay Rivas Ruiz, la senyora Isabel Molinos Gil, notària de Sant Joan de Vilatorrada, 3a.

Canovelles: per trasllat de Idoya Irulegui Pérez, el senyor Fernando José de Yllescas Muñoz, notari de Vilanova del Camí, 3a.

Barcelona: deserta en concurs precedent (jubilació del senyor Aguirre de la Hoz), el senyor Salvador Farrés Ripoll, notari de Gavà, 2a.

Barcelona: deserta en concurs precedent (jubilació del senyor Mallol Tova), el senyor Ramón Abelló Diz, notari de Berga, 3a.

Barcelona: deserta en concurs precedent (senyor Ventura Paradinas), la senyora Cristina Requena Torrecillas, notària de Caldes d’Estrac, 3a.

Barcelona: per trasllat d’Ana Carrera Cruells, el senyor Eduardo Bautista Blázquez, notari de Calaf, 3a.

Ulldecona: per trasllat de la senyora Martín Martínez, el senyor Vicente Ferrer Pardo, notari de Cadaqués, 3a.

Amer: deserta en concurs precedent (senyora Miryam Lacalle Cervera), la senyora Tamara Casal Esperanza, notària de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR