RESOLUCIÓ ECO/52/2014, de 8 de gener, per la qual es modifica el període de renúncies i substitucions en el marc de la Resolució ECO/1639/2013, de 22 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'obre la convocatòria d'ajuts destinats a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries per contractar personal investigador novell per a l'any 2014 (FI-DGR).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyResolució

Per Resolució ECO/1639/2013, de 22 de juliol (DOGC núm. 6426 – 26.07.2013), s’aproven les bases reguladores i s’obre la convocatòria d’ajuts destinats a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries per contractar personal investigador novell per a l’any 2014 (FI-DGR).

La base 11.1 de l’apartat I de l’annex de la Resolució esmentada, dedicada a les renúncies i substitucions, disposa que la Comissió de Selecció pot elaborar una llista de reserva, d’entre les persones candidates en aquesta fase del programa, amb les candidatures denegades per cobrir les renúncies que es produeixin i es notifiquin a l’AGAUR en el període comprès entre l’1 de març i el 30 d’abril.

L’article 11 dels Estatuts de l’AGAUR, aprovat pel Decret 168/2002, d’11 de juny, del Govern de la Generalitat de Catalunya, disposa que correspon al Consell de Direcció aprovar les convocatòries de beques i subvencions, així com resoldre-les. Aquestes facultats s’han delegat al president o presidenta de la Comissió Executiva d’Ajuts de Recerca (CEAR) en data 5 de desembre de 2002.

Atesa la conveniència de modificar el període de renúncies i substitucions, en el marc de la present convocatòria,

Resolc:

  1. - Modificar la base 11.1 de l’apartat I de l’annex de la Resolució ECO/1639/2013, de 22 de juliol (DOGC núm. 6426 – 26.07.2013), per la qual s’aproven les bases reguladores i s’obre la convocatòria d’ajuts destinats a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries per contractar personal investigador novell per a l’any 2014 (FI-DGR), en els termes següents:

    “—11 Renúncies i substitucions de persones candidates

    11.1 La Comissió de Selecció pot elaborar una llista de reserva, d’entre les persones candidates en aquesta fase del programa, amb les candidatures denegades per cobrir les renúncies que es produeixin i es notifiquin a l’AGAUR fins al 30 d’abril de 2014.”.

  2. - Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant el president o...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR