ORDRE JUI/424/2003, de 13 d'octubre, de modificació del percentatge de distribució de premis en el joc de la plena o bingo.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyOrdre

ORDRE JUI/424/2003, de 13 d'octubre, de modificació del percentatge de distribució de premis en el joc de la plena o bingo.

L'article 32.2 del Reglament del joc de la plena o bingo, aprovat pel Decret 147/2000, d'11 d'abril, fixa la quantitat a distribuir en premis en cada partida en el 60% del valor facial de la totalitat dels cartrons venuts; el 51,5% correspon al premi de bingo i el 8,5% al premi de línia.

D'altra banda, la disposició addicional quarta del Decret 147/2000, esmentat, autoritza el conseller d'Interior per modificar el percentatge de distribució de premis establerts en l'article 32.2 del Reglament que aprova el mateix Decret.

D'acord amb el que estableix la disposició addicional segona del Decret 284/2002, de 19 de novembre, d'estructuració i de reestructuració parcial de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, llevat de determinades excepcions expresses, totes les referències que la normativa vigent faci als departaments de Justícia o d'Interior s'han d'entendre fetes al Departament de Justícia i Interior.

Amb l'objectiu d'adequar el percentatge de la distribució dels premis a la realitat social i especialment en atenció a l'actual situació d'aquest sector, s'introdueix aquesta modificació en el sentit d'incrementar la participació de les empreses inscrites en el Registre d'empreses de bingo.

Per tot el que s'ha exposat, d'acord amb el que estableix la disposició addicional quarta del Decret 147/2000, d'11 d'abril, a proposta de la Direcció General del Joc i d'Espectacles, en compliment del que disposen els articles 61 i 62 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Es fixa el percentatge de distribució de premis en el joc de la plena o bingo en el 59% del valor facial de la totalitat dels cartrons venuts en cada partida; el 51% ha de correspondre al premi de bingo i el 8%, al premi de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR