ORDRE INT/300/2004, de 27 d'agost, de modificació del percentatge de distribució de premis en el joc de la plena o bingo.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE INT/300/2004, de 27 d'agost, de modificaciÛ del percentatge de distribuciÛ de premis en el joc de la plena o bingo.

L'article 32.2 del Reglament del joc de la plena o bingo, aprovat pel Decret 147/2000, d'11 d'abril, fixa la quantitat que s'ha de distribuir en premis en cada partida en el 60% del valor facial de la totalitat dels cartrons venuts, en quË el 51,5% correspon al premi de bingo i el 8,5% al premi de lÌnia.

D'altra banda, la disposiciÛ addicional quarta de l'esmentat Decret 147/2000 autoritza el conseller d'Interior per modificar el percentatge de distribuciÛ de premis establerts en l'article 32.2 del Reglament abans esmentat, que el mateix Decret aprova.

A l'empara d'aquesta disposiciÛ, l'Ordre JUI/424/2003, de 13 d'octubre, de modificaciÛ del percentatge de distribuciÛ en premis en el joc de la plena o bingo, va fixar els percentatges de distribuciÛ de l'esmentat article 32 en el 59% del valor facial de la totalitat dels cartrons venuts en cada partida, enquË el 51% corresponia al premi de bingo i el 8% al premi de lÌnia.

Ateses les propostes de les diferents associacions d'empresaris, titulars i gestors de les sales de bingo, i amb l'objectiu d'adequar la distribuciÛ a l'actual situaciÛ d'aquest sector, s'introdueix aquesta modificaciÛ en el sentit d'incrementar la participaciÛ de les empreses gestores en el joc de la plena o bingo en el percentatge de distribuciÛ de premis actualment vigents.

Per tot el que s'ha exposat, a proposta de la DirecciÛ General del Joc i d'Espectacles, i en compliment del que disposen els articles 61 i 62 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre,

Ordeno:

Article ˙nic

Es fixa el percentatge de distribuciÛ de premis en el joc de la plena...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR