ORDRE de 2 de novembre de 1987, de convocatòria per realitzar una estada de perfeccionament professional o de recerca al Quebec per a metges postgraduats, CIRIT.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

El Govern del Quebec ofereix estades de perfeccionament, d'un any de durada, a hospitals universitaris canadencs, per a metges que estiguin especialitzats o formats en unes disciplines concretes.

Per tal de facilitar l'accés a aquestes beques, la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica, CIRIT, i a proposta del Departament de Sanitat i Seguretat Social, ha acordat de convocar el present concurs.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Es convoca un concurs per tal de presentar al Govern del Quebec metges candidats per dur a terme estades de perfeccionament d'un any de durada a institucions sanitàries i universitàries canadenques.

Article 2

S'aproven les bases que hauran de regir l'esmentada convocatòria i que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Es faculta el Secretari de la CIRIT per dictar les normes necessàries per al desplegament i l'execució d'aquesta Ordre.

Barcelona, 2 de novembre de 1987

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Annex

Bases

- 1 Objecte: l'objecte de la present convocatòria és seleccionar dos candidats per realitzar una estada de perfeccionament d'un any de durada a hospitals del Quebec, facilitar la tramitació d'aquestes beques i subvencionar en part les despeses que aquestes els ocasionin. Segons les bases del concurs convocat pel Govern del Quebec la tria de la universitat concreta on es durà a terme l'estada serà, en cada cas, designada pel Ministeri de Relacions Internacionals del Quebec d'acord amb les universitats de Laval, de Sherbrooke, de Montreal i de McGill, en funció dels coneixements lingüístics dels candidats (francès o anglès). El Director de programa escollirà els hospitals on es destinaran els candidats per dur a terme la seva estada.

- 2 Beques: les beques van adreçades a llicenciats en medicina i cirurgia, residents a Catalunya, que estiguin inclosos, o hagin finalitzat en els darrers tres anys un Programa Oficial de formació en les especialitats següents: Medicina Preventiva i Salut Pública; Medicina Familiar i Comunitària; Medicina Interna; Cardiologia; Traumatologia i rehabilitació, o bé formin part del personal que exerceix funcions de gestió i administració sanitària al servei de les administracions públiques. És condició indispensable el coneixement correcte de l'anglès o del francès que permeti al candidat integrar-se ràpidament al seu lloc de treball.

- 3 Durada: l'estada de perfeccionament serà d'un any, a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR