ORDRE ECF/105/2004, de 17 de març, per la que s'autoritza el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca perquè pugui actuar com a sucursal de la Caixa General de Dipòsits.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE ECF/105/2004, de 17 de març, per la que s'autoritza el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca perquè pugui actuar com a sucursal de la Caixa General de Dipòsits.

El Conveni signat l'11 de desembre de 1995 entre la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, va encomanar a aquella la gestió d'actuacions d'intervenció i regulació de mercats.

El Reial decret 2075/1995, de 22 de desembre, va traspassar a la Generalitat de Catalunya els mitjans adscrits a la gestió encomanada.

El Reglament de la Comissió 1663/95/CE, de 7 de juliol, pel qual s'estableixen les disposicions d'aplicació del Reglament del Consell 729/70/CEE, de 21 d'abril, sobre finançament de la política agrària comuna, derogat pel R(CE) 1258/99 de 17 de març, estableix la possibilitat que dins un estat membre existeixi més d'un organisme autoritzat per al pagament de les despeses corresponents a la política agrària comuna. Aquests organismes es denominen organismes pagadors i els requisits i les condicions per a la seva constitució, organització i funcionament són els que preveuen les disposicions esmentades.

El Decret 87/1996, de 20 de febrer, va constituir el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca com a organisme pagador encarregat del pagament de les despeses corresponents a la política agrícola comuna a Catalunya i va establir la seva organització i funcionament.

Atès que molts dels reglaments comunitaris d'aplicació tant als ajuts que es tramiten com ales operacions d'intervenció i regulació de mercats exigeixen que s'estableixi una garantia per assegurar el pagament d'un import degut si no es compleix una obligació;

Amb l'objecte de donar operativitat i eficàcia a l'establiment d'aquestes garanties, amb caràcter excepcional i sens perjudici del principi de caixa única de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que estableix l'article 1.3 del Decret 221/1999, de 27 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Caixa General de Dipòsits de la Generalitat de Catalunya, i s'unifica el règim de les garanties que davant seu es poden...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR