ORDRE AAM/39/2013, de 7 de març, per la qual es modifica l'Ordre AAM/414/2012, de 4 de desembre, per la qual es convoquen els plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya per a la campanya 2012-2013.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l’Ordre AAM/414/2012, de 4 de desembre, s’estableix la convocatòria dels plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya per a la campanya 2012-2013, i igualment s’estableixen les bases reguladores dels ajuts a la reestructuració i reconversió de la vinya i la convocatòria dels corresponents ajuts.

A les bases reguladores aprovades en l’esmentada disposició, en relació amb les sol·licituds d’ajuts amb bestreta, s’estableix el termini per a l’execució de les mesures sol·licitades, mantenint el criteri de finalització de l’execució de les mesures de dues campanyes després de la concessió de l’ajut, tal com s’ha previst en el Reglament (CE) 555/2008, de la Comissió, de 27 de juny, modificat pel Reglament (UE) 568/2012, de la Comissió, de 28 de juny de 2012.

Atès que aquest període de dues campanyes afecta l’anualitat corresponent a la finalització de la programació d’aquest ajuts, convé recollir a l’Ordre AAM/414/2012 aquesta especificació, per tal de preveure l’adaptació d’aquests ajuts a la normativa que concretarà les condicions d’execució dels ajuts als plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya en el proper programa.

D’altra banda, als efectes d’efectuar una millor descripció dels elements de control de les mesures executades, pel que fa a emparrats i transformacions d’estructures de vas a emparrat, s’afegeixen nous elements a la documentació sol·licitada, així com comprovant de pagament per a les factures presentades de qualsevol concepte i mesura.

Conseqüentment, valorada la conveniència de donar suport al sector vitivinícola amb els procediments establerts a l’Ordre AAM/414/2012, de 4 de desembre, i la necessitat de clarificar els termes exposats, d’acord amb l’article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la llei de finances públiques de Catalunya, a proposta de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia i de la Direcció General de Desenvolupament Rural, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

S’afegeix una disposició transitòria a l’Ordre AAM/414/2012, de 4 de desembre, després de les disposicions addicionals, amb la redacció següent:

“Disposició transitòria

Les mesures del present pla i del pla 2011/2012 que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR