DECRET 76/1999, de 23 de març, de creació d'una ponència tècnica interdepartamental d'espectacles i activitats recreatives en cada delegació territorial del Govern de la Generalitat. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 2985, pàg. 12735, de 30.9.1999).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET

76/1999, de 23 de març, de creació d'una ponència tècnica interdepartamental d'espectacles i activitats recreatives en cada delegació territorial del Govern de la Generalitat. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 2985, pàg. 12735, de 30.9.1999).

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

L'article 4 de la Llei 10/1990, de 15 de juny, sobre policia de l'espectacle, les activitats recreatives i els establiments públics, estableix la necessitat d'obtenir prèviament una llicència municipal específica per realitzar un espectacle o exercir una activitat recreativa en un local o establiment de pública concurrència, alhora que regula diversos aspectes del procediment a seguir per obtenir-la.

Entre aquests aspectes, l'apartat 6 de l'esmentat article 4 disposa que, en els supòsits que s'estableixin, els ajuntaments han de trametre a la Delegació Territorial del Govern corresponent còpia dels expedients instruïts en relació amb aquestes llicències per tal que aquesta hi pugui establir una sèrie de condicionaments. A aquest efecte, l'apartat 9 del mateix article 4 preveu la creació, per Decret, d'una ponència tècnica interdepartamental d'espectacles i activitats recreatives dins de cada delegació territorial.

D'acord amb el que s'ha exposat, l'objecte d'aquest Decret és la creació i regulació d'aquestes ponències tècniques interdepartamentals, com també establir els supòsits en què aquestes han d'intervenir.

Pel que fa als vocals que les integraran, cal assenyalar que en determinats supòsits s'incorporen com a vocals, a més dels representants de diversos departaments de la Generalitat, els dels ajuntaments que han instruït els expedients sobre llicències específiques municipals que s'han de sotmetre a consideració de les ponències. La seva qualificació com a vocals no permanents respon únicament al fet que aquests representants aniran variant segons quins siguin els ajuntaments afectats.

Un altre aspecte a destacar és el fet que el funcionament d'aquestes ponències s'ha establert de manera general i amb criteris flexibles.

Per tot això, de conformitat amb la disposició final primera de la Llei 10/1990 abans esmentada, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller de Governació i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Creació

1.1 En cada Delegació Territorial del Govern de la Generalitat es crea una ponència tècnica interdepartamental d'espectacles i activitats recreatives que té per finalitat informar i, si escau, proposar al delegat o delegada territorial del Govern l'establiment de condicionaments a les llicències municipals específiques per realitzar un espectacle o exercir una activitat recreativa en un local o establiment de pública concurrència, en els supòsits previstos en l'article 2 d'aquest Decret.

1.2 Cada ponència tècnica pot disposar les visites de reconeixement i inspecció dels locals, recintes o instal·lacions i demanar que s'aportin...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR