ORDRE ECO/30/2014, de 30 de gener, per la qual es crea l'Escola de Postgrau i Doctorat de la Universitat Rovira i Virgili i s'implanten diversos programes oficials de doctorat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Universitat Rovira i Virgili ha manifestat la seva voluntat de reordenar la seva oferta doctoral i ha sol·licitat al Departament d’Economia i Coneixement, la creació d’un nou centre, denominat Escola de Postgrau i Doctorat, en què s’implantaran diversos programes oficials de doctorat.

Les escoles de doctorat són unitats creades per una o vàries universitats, per si mateixes o en col·laboració amb altres organismes, centres, institucions i entitats amb activitats d’R+D+i, nacionals o estrangeres, que tenen per objecte fonamental l’organització, dintre del seu àmbit de gestió, del doctorat en una o diverses branques de coneixement o amb caràcter interdisciplinari.

El Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat, va establir una nova ordenació dels ensenyaments de doctorat i preveu que els programes de doctorat ja verificats d’acord amb el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, s’han d’adaptar a la nova regulació. És per això que aquesta Ordre implanta diversos programes de doctorat a la Universitat Rovira i Virgili (des del curs 2013-2014).

En conseqüència, i d’acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 99/2011, de 28 de gener, esmentat anteriorment; i els Estatuts de la Universitat Rovira i Virgili,

Ordeno:

Article 1

Es crea l’Escola de Postgrau i Doctorat de la Universitat Rovira i Virgili, amb seu al Campus Sescelades, edifici W1, planta baixa, carretera de Valls s/n, 43007 Tarragona.

Article 2

S’implanten a l’Escola de Postgrau i Doctorat de la Universitat Rovira i Virgili, els programes de doctorat oficials que s’indiquen a l’annex 1 d’aquesta Ordre.

Article 3

S’inicia la supressió dels programes de doctorat de la Universitat Rovira i Virgili que consten a l’annex 2 d’aquesta Ordre.

Barcelona, 30 de gener de 2014

Andreu Mas-Colell

Conseller d’Economia i Coneixement

Annex 1

Programes de doctorat oficials que s’implanten a l’Escola de Postgrau i Doctorat de la Universitat Rovira i Virgili, amb efectes des del curs 2013-2014

Programa de doctorat Altres universitats participants
Antropologia i comunicació
Arqueologia clàssica Universitat Autònoma de Barcelona
Biomedicina
Ciència i tecnologia química
Dret
Economia i empresa
Enginyeria
...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR