ORDRE ARP/334/2005, de 19 de juliol, per la qual es convoca el Premi al millor jove artesà alimentari innovador corresponent a l'any 2005.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/334/2005, de 19 de juliol, per la qual es convoca el Premi al millor jove artesà alimentari innovador corresponent a l'any 2005.

El nostre país presenta una gran tradició artesana alimentària. Per aquest motiu des de fa anys la Generalitat de Catalunya ha reconegut i fomentat els valors econòmics, culturals i socials que representa l'artesania alimentària mitjançant el desenvolupament de la normativa que la regula.

Mitjançant l'Ordre ARP/81/2003, de 21 de febrer (DOGC núm. 3835, de 4.3.2003), el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca va crear i convocar el Premi al millor jove artesà alimentari innovador de l'any 2003, amb la finalitat de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya i guardonar l'esforç dels joves artesans alimentaris en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny d'aquests productes. Posteriorment, mitjançant l'Ordre ARP/348/2004, de 28 de setembre, es va convocar l'edició de l'any 2004.

Valorats positivament els resultats aconseguits amb les esmentades convocatòries d'aquest Premi, es considera convenient convocar-lo de nou enguany.

En conseqüència, d'acord amb els principis de publicitat, concurrència i objectivitat, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Convocatòria

1.1 S'obre la convocatòria pública per a la concessió del Premi al millor jove artesà alimentari innovador i es convoca el corresponent a l'any 2005.

1.2 El Premi està dotat amb la quantitat de 4.000 euros que aniran a càrrec de la partida AG03 D/226170200/7142 dels pressupostos del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a l'any 2005.

Article 2

Destinataris

2.1 El Premi està destinat als joves artesans alimentaris de Catalunya, menors de quaranta anys en el moment de la sol·licitud, que disposin de la carta d'artesà alimentari, que desenvolupin la seva activitat en una empresa artesanal alimentària reconeguda per l'Administració d'acord amb la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària, i el Decret 163/1986, de 26 de maig, sobre l'artesania alimentària, que hagin treballat de manera destacada en qualsevol de les actuacions que descriu l'article 2.2 d'aquesta Ordre, i que hagin obtingut, com a conseqüència d'aquestes actuacions, resultats beneficiosos pel que fa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR