ORDRE ARP/350/2005, de 26 de juliol, per la qual es convoca el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària corresponent a l'any 2005.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/350/2005, de 26 de juliol, per la qual es convoca el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària corresponent a l'any 2005.

Les noves tecnologies constitueixen un instrument ineludible per incrementar la competitivitat de l'activitat agrària, per garantir-ne la qualitat i la seguretat de les produccions, la preservació ambiental i les bones pràctiques agràries.

Mitjançant l'Ordre de 31 de maig de 2001 (DOGC núm. 3424, de 5.7.2001), el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca va crear i convocar el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària amb la finalitat de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes pel que fa a la incorporació de tecnologia en el sector agrari a Catalunya.

Valorats els resultats aconseguits en les convocatòries corresponents als anys 2001, 2002, 2003 i 2004, es considera convenient convocar-lo per a l'any 2005 definint dues categories: una per a l'empresa agrària, i l'altra per a l'agroindústria dins del mateix premi.

En conseqüència, d'acord amb els principis de publicitat, concurrència i objectivitat, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Convocatòria

1.1 S'obre la convocatòria pública per a la concessió del Premi a la Innovació Tecnològica Agrària i es convoca el corresponent a l'any 2005.

1.2 Cadascuna de les dues categories del Premi està dotada amb la quantitat de 6.000 euros, que aniran a càrrec de la partida AG03D/226170500/4226 dels pressupostos del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca condicionat a l'existència de crèdit suficient i adequat en el projecte de pressupost 2006.

Article 2

Objecte dels premis

El premi vol distingir les empreses agràries i les agroindústries que hagin incorporat noves tecnologies i processos, aconseguit millores rellevants en la competitivitat, per garantir-ne la qualitat i la seguretat de les produccions, la preservació ambiental i les bones pràctiques.

Article 3

Destinataris

3.1 El Premi està destinat a les empreses del sector agroalimentari, l'agroindústria, i les seves entitats associatives, que hagin introduït en el seu procés productiu elements tecnològics o de gestió innovadors, i que com a conseqüència d'aquesta introducció, hagin obtingut resultats beneficiosos pel que fa a l'economia, l'ergonomia, la qualitat, la seguretat o la sostenibilitat de les produccions.

3.2 El premi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR