RESOLUCIÓ AAM/2437/2012, de 21 d'octubre, per la qual es fa pública la concessió del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària en la seva convocatòria de l'any 2012.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyResolució

Mitjançant l’Ordre de 31 de maig de 2001 (DOGC núm. 3424, de 5.7.2001), el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural va crear i convocar el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària amb la finalitat de fomentar i incentivar el sector agrorural a realitzar actuacions innovadores i capdavanteres que signifiquin una novetat tecnològica per a l’empresa, i que representin un nou producte o procés independentment de la seva existència en el mercat.

Mitjançant l’Ordre AAM/84/2012, de 4 d’abril (DOGC núm. 6108, de 16.4.2012), el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural va aprovar les bases del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, va crear una tercera nova modalitat del premi orientada a reconèixer a les persones joves innovadores i emprenedores i va convocar el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària corresponent a l’any 2012.

A l’esmentada convocatòria 2012 s’hi han presentat un total de 35 candidatures.

D’acord amb la proposta presentada pel comitè d’experts, un cop examinades les diferents candidatures i en compliment del que estableix l’article 8 de l’Ordre AAM/84/2012, de 4 d’abril,

Resolc:

Article 1

Concedir el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària en la seva convocatòria de l’any 2012:

En la modalitat a l’agroindústria, per la implantació d’innovacions en els processos de primera transformació i/o conservació de productes d’origen agrari, dotat amb la quantitat de 6.000 euros, a Celler Domenys i Secció de Crèdit, SCCL, de Sant Jaume dels Domenys (Baix Penedès) per la implementació de les noves tecnologies en la gestió integral de les vinyes dels seus cooperativistes, tant tècnica com administrativament, tot emmarcat en un model de gestió global mitjançant l’especialització dels diferents cellers que integren Celler Domenys.

En la modalitat a l’empresa agrària, per la implantació d’innovacions dins del procés productiu, dotat amb la quantitat de 6.000 euros, a Agropequària Mas Bes, SL, de Salitja-Vilobí d’Onyar (la Selva) per la implementació d’innovacions en tota l’explotació lletera orientada a la millora tècnica, econòmica, de qualitat i seguretat alimentaria des del maneig i la informatització de la sala de munyir fins a l’aprofitament de les dejeccions ramaderes per a l’obtenció de biogàs passant per la projecció de tot el sistema d’explotació de manera docent mitjançant visites programades d’escoles.

En la modalitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR