ORDRE ICT/334/2002, de 26 de setembre, per la qual es convoquen els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial i els Premis de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris.

SecciónDisposicions Generals
EmisorAgència D'Avaluació de Tecnològia i Recerca Mèdiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE ICT/334/2002, de 26 de setembre, per la qual es convoquen els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial i els Premis de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris.

Els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial es convoquen per quarta vegada, en el marc del Pla de dinamització del comerç urbà 2001-2004, i tenen per objectiu donar un reconeixement públic a les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat.

D'altra banda, escau donar un tractament diferenciat als premis als establiments comercials amb més de cent anys d'antiguitat, atès que el seu objectiu específic és el reconeixement d'una trajectòria de servei i atenció al públic mitjançant l'adaptació contínua a l'evolució de les necessitats dels ciutadans.

Per aquest motiu, pel que fa als Premis a la Iniciativa Comercial, es mantenen les quatre primeres categories previstes en les convocatòries anteriors i es desglossa la cinquena per tal de convocar separadament els Premis de la Generalitat als Establiments Comercials Centenaris.

En conseqüència, a proposta del director general de Comerç, i en ús de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es convoca la quarta edició dels Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial i s'aproven les bases que en regulen la concessió, les quals figuren a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 2

Es convoquen els Premis de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris i s'aproven les bases que en regulen la concessió, les quals figuren a l'annex 2 d'aquesta Ordre.

Article 3

Per a la convocatòria de 2002, el termini de presentació de sol-licituds dels Premis a la Iniciativa Comercial i dels Premis als Establiments Comercials Centenaris s'inicia l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre i finalitza el 31 de gener de 2003.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 26 de setembre de 2002

Antoni Subirà i Claus

Conseller d'Indústria, Comerç i Turisme

Annex 1

Bases que regulen la quarta edició dels Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial

-1 Objectiu

L'objectiu de la quarta edició dels Premis a la Iniciativa Comercial és el de distingir les persones físiques i jurídiques domiciliades a Catalunya que en el transcurs de l'any 2002 hagin destacat per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució minorista, particularment del comerç urbà de proximitat.

-2 Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d'aquests premis les petites i mitjanes empreses amb domicili a Catalunya que desenvolupin, individualment o en cooperació, la seva activitat en l'àmbit del comerç com a detallistes, fabricants o intermediaris, i també les entitats que les representin en els àmbits territorial o sectorial.

Es defineixen com a empreses petites i mitjanes (pimes), a efectes d'aquesta convocatòria, aquelles que tenen fins a un màxim de 250 treballadors, un volum de negoci màxim de 40 milions d'euros, i no estan participades...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR