RESOLUCIÓ EDU/1025/2007, de 3 d'abril, per la qual es fa pública la relació de centres que imparteixen el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior durant el curs acadèmic 2007-2008, i s'obre la convocatòria del procés d'autorització d'aquests cursos de preparació en centres que no...

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/1025/2007, de 3 d'abril, per la qual es fa pública la relació de centres que imparteixen el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior durant el curs acadèmic 2007-2008, i s'obre la convocatòria del procés d'autorització d'aquests cursos de preparació en centres que no depenen del Departament d'Educació.

Mitjançant la Resolució EDU/2064/2006, de 9 de juny, es va regular, amb caràcter experimental, el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior i es feien públics els centres que l'impartirien en el curs 2006-2007.

Atès que el bon funcionament de la mesura i la demanda aconsella la seva continuïtat, cal obrir convocatòria pública per possibilitar que nous centres que no depenen del Departament d'Educació imparteixin el curs esmentat.

D'altra banda, convé donar publicitat de la relació de centres que imparteixen el curs de preparació, llevat pel que fa als centres públics de la ciutat de Barcelona, indicats a la Resolució del Consorci d'Educació de Barcelona, de data 22 de març de 2007, publicada en el DOGC núm. 4850, de 27.3.2007.

Per tot això, a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Resolc:

.1 Objecte

1.1 Es fa pública, a l'annex d'aquesta Resolució, la relació de centres autoritzats a impartir el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior, durant el curs acadèmic 2007-2008.

1.2 S'obre convocatòria del procés d'autorització del curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior, per al curs acadèmic 2007-2008, a centres que no depenen del Departament d'Educació.

.2 Destinataris del curs

El curs de preparació s'adreça a les persones que compleixen els requisits següents:

a) Han superat un cicle formatiu de grau mitjà de formació professional.

b) Volen presentar-se a la prova d'accés a algun dels cicles formatius de grau superior de formació professional afins al cicle formatiu de grau mitjà que han superat, d'acord amb la relació d'afinitats que consta a l'annex 1 de la Resolució EDU/2064/2006, de 9 de juny, per la qual es regula, amb caràcter experimental, el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior.

c) Volen fer valer posteriorment, en el moment de fer la inscripció a la prova d'accés als cicles formatius de grau superior, el seu dret a l'exempció de la part específica.

.3 Termini d'inscripció dels alumnes al curs

La inscripció al curs de preparació es farà del 18 al 27 de juny de 2007, ambdós inclosos, i haurà de contenir, almenys, la informació detallada a l'annex 3 de la Resolució EDU/2064/2006, de 9 de juny.

El calendari i horari del curs de preparació s'hauran d'exposar al tauler d'anuncis del centre almenys durant el període d'inscripció.

Pel que fa als centres públics, només es pot fer la inscripció en un sol centre, i en cas de duplicitat, quedaran sense efectes totes les sol·licituds d'inscripció presentades.

.4 Distribució, jornada i horari del curs

El curs de preparació començarà el 12 de setembre de 2007, i no podrà finalitzar abans del dia 9 de maig de 2008.

Les activitats lectives del curs es duran a terme un mínim de quatre dies a la setmana, compresos entre dilluns i divendres, en horari intensiu, de matí o de tarda. Cada centre determinarà l'horari del curs.

.5 Procés d'autorització del curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior, per al curs acadèmic 2007-2008, a centres que no depenen del Departament d'Educació.

5.1 Presentació de sol·licituds pels centres.

Poden presentar la sol·licitud d'autorització del curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior, per al curs acadèmic 2007-2008:

a) Els centres que el vulguin impartir per primer cop.

b) Els centres autoritzats a impartir-lo en el curs 2006-2007, que vulguin incrementar el nombre de grups.

5.2 Lloc de presentació de sol·licituds.

La sol·licitud s'ha de presentar en el servei territorial que correspongui al centre.

5.3 Termini de presentació de sol·licituds.

Les sol·licituds es poden presentar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC i fins al 30 d'abril de 2007, ambdós inclosos.

5.4 Requisits dels centres participants.

Els centres han de complir els següents requisits:

a) Professorat. Disposar o manifestar el compromís de disposar de suficient professorat del centre que compleixi els requisits per impartir les matèries homònimes del batxillerat, i durant la totalitat de les hores lectives del curs de preparació.

b) Estructura acadèmica. Els centres han d'impartir almenys dues famílies professionals, i de cadascuna d'elles, com a mínim un cicle formatiu de grau mitjà i un cicle formatiu de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR