RESOLUCIÓ EDU/1810/2008, de 29 de maig, per la qual es fa pública la relació de centres que imparteixen el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior durant el curs acadèmic 2008-2009, i els terminis de preinscripció i matrícula.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/1810/2008, de 29 de maig, per la qual es fa pública la relació de centres que imparteixen el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior durant el curs acadèmic 2008-2009, i els terminis de preinscripció i matrícula.

Mitjançant la Resolució EDU/2064/2006, de 9 de juny, es va regular, amb caràcter experimental, el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior, i es feien públics els centres que l'impartirien durant el curs 2006-2007.

Posteriorment, durant el curs 2007-2008 ha continuat la impartició del curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior, d'acord amb la Resolució EDU/1025/2007, de 3 d'abril (DOGC núm. 4862, de 16.4.2007), i la Resolució del Consorci d'Educació de Barcelona (DOGC núm. 4850, de 27.3.2007).

Atès que el bon funcionament de la mesura i la demanda aconsella la seva continuïtat, cal fer pública la relació de centres que impartiran el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior durant el curs acadèmic 2008-2009.

Per tot això, a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Resolc:

.1 Objecte

Es fa pública, a l'annex d'aquesta Resolució, la relació de centres autoritzats a impartir el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior, durant el curs acadèmic 2008-2009.

.2 Destinataris del curs

El curs de preparació s'adreça a les persones que compleixen els requisits següents:

  1. Han superat un cicle formatiu de grau mitjà de formació professional.

  2. Volen presentar-se a la prova d'accés a algun dels cicles formatius de grau superior de formació professional afins al cicle formatiu de grau mitjà que han superat, d'acord amb la relació d'afinitats que consta a l'annex 1 de la Resolució EDU/2064/2006, de 9 de juny, per la qual es regula, amb caràcter experimental, el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior.

  3. Volen fer valer posteriorment, en el moment de fer la inscripció a la prova d'accés als cicles formatius de grau superior, el seu dret a l'exempció de la part específica.

    .3 Termini de preinscripció i matrícula dels alumnes al curs

    3.1 La preinscripció al curs de preparació es farà del 20 al 30 de juny de 2008, ambdós inclosos.

    3.2 El full de sol·licitud de preinscripció estarà disponible a la pàgina web del Departament d'Educació: http:/www.gencat.net/educacio, a l'apartat de .novetats., i a la pàgina http://www.xtec.cat/fp, a l'apartat de cicles formatius/proves d'accés/curs de preparació de les proves d'accés a grau superior.

    3.3 El calendari i horari del curs de preparació s'hauran d'exposar al tauler d'anuncis del centre almenys durant el període de preinscripció.

    3.5 Pel que fa als centres públics, només es pot fer la preinscripció en un sol centre, i en cas de duplicitat, quedaran sense efecte totes les sol·licituds de preinscripció presentades.

    3.6 Els centres que imparteixin el curs de preparació exposaran als seus taulers d'anuncis la llista provisional de persones preinscrites i la seva qualificació els dies 1 i 2 de juliol de 2008.

    3.7 El període de reclamació davant del centre és els dies 3 i 4 de juliol de 2008.

    3.8 Els centres que imparteixin el curs de preparació exposaran als seus taulers d'anuncis la llista definitiva de persones admeses, una vegada resoltes les reclamacions presentades, el dia 7 de juliol.

    3.9 El període de matriculació és del 7 a l'11 de juliol de 2008, ambdós inclosos.

    .4 Distribució, jornada i horari del curs

    El curs de preparació començarà el 15 de setembre de 2008, i no podrà finalitzar abans del dia 8 de maig de 2009.

    Les activitats lectives del curs es duran a terme un mínim de quatre dies a la setmana, compresos entre dilluns i divendres, en horari intensiu, de matí o de tarda. Cada centre determinarà l'horari del curs.

    .5 Normativa supletòria

    5.1 En tot allò que no es regula en aquesta Resolució, és d'aplicació la Resolució EDU/2064/2006, de 9 de juny, per la qual es regula, amb caràcter experimental, el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior.

    5.2 En tot allò que no es regula en aquesta Resolució i respongui a la naturalesa d'aquesta experimentació serà d'aplicació, amb caràcter supletori, la Resolució que dóna instruccions per a l'organització i el funcionament dels centres educatius públics o privats, segons correspongui, d'educació secundària de Catalunya per al curs 2008-2009, i la regulació vigent de les proves d'accés als cicles formatius pel que fa a les qualificacions.

    5.3 A l'alumnat del curs de preparació li és d'aplicació el Decret 266/1997, de 17 d'octubre, sobre drets i deures dels alumnes dels centres docents de nivell no universitari.

    Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

    Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant el conseller d'Educació, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR