ORDRE EDU/322/2006, de 22 de juny, per la qual es crea el preu públic per la prestació del servei del curs de preparació de la part comuna de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior, i se'n fixa l'import.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/322/2006, de 22 de juny, per la qual es crea el preu públic per la prestació del servei del curs de preparació de la part comuna de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior, i se'n fixa l'import.

L'article 41.5 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, estableix que les administracions educatives podran programar i ofertar cursos destinats a la preparació de les proves per a l'accés a la formació professional de grau superior per part de qui estigui en possessió del títol de tècnic.

D'altra banda, el Reial decret 362/2004, de 5 de març, pel qual s'estableix l'ordenació general de la formació professional específica, preveu al seu article 19.2b) l'exempció de la part específica de les proves d'accés als cicles formatius de grau superior de formació professional per a qui posseeixi el títol de tècnic relacionat amb el cicle formatiu de grau superior al qual es vol accedir. Aquestes persones, per tant, només hauran de superar la part comuna de la prova d'accés als cicles formatius de grau superior.

Per tant, és convenient oferir al col·lectiu que posseeix el títol de tècnic, la possibilitat de preparar-se per superar la part comuna de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior.

Per això exposat, d'acord amb el que estableixen els articles 22 i següents de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, i a proposta de la Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es crea el preu públic per la prestació del servei del curs de preparació de la part comuna de la prova d'accés als cicles formatius de formació professional de grau superior.

1.2 Es fixa en 200,00 euros el preu públic d'utilització del servei públic del curs de preparació esmentat per al curs 2006-2007.

Article 2

El preu públic serà exigible abans de la prestació del servei.

No obstant això, es podrà fraccionar el pagament en dos terminis d'una meitat cadascun. El primer termini es farà efectiu abans de la matriculació al curs, i el segon termini es farà efectiu abans del 31 de gener del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR