ORDRE de 21 de maig de 1992, sobre la presentació de sol·licituds per a la concessió de subvencions per als centres d'Esport Iniciació Multimèdia corresponents al curs 1992-93.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

Atès el Decret 458/1981, de 18 de desembre, que regula la concessió de les subvencions que preveu el capítol 4 del pressupost de la Generalitat de Catalunya;

Atès el Decret 56/1986, de 27 de febrer, que aprova les subvencions per a activitats esportives;

En ús de les atribucions que em són conferides,

Ordeno:

Article 1

S'estableix el termini per presentar sol·licituds per a la concessió de subvencions destinades a l'activitat esportiva corresponent a l'aplicació dels programes dels centres d'Esport Iniciació Multimèdia. Les subvencions atorgades estaran condicionades a les disponibilitats pressupostàries de la Secretaria General de l'Esport, consignades al capítol 4 dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a 1993.

Article 2

2.1 Com a termini de presentació de sol·licituds relatives a l'actuació citada es fixa el període comprès entre l'1 i el 30 de setembre de 1992. 2.2 L'aplicació dels programes dels centres d'Esport Iniciació Multimèdia s'haurà de realitzar mitjançant conveni amb la Secretaria General de l'Esport.

Article 3

El lloc on s'han de presentar aquestes sol·licituds és el que estableix el model normalitzat corresponent. Aquests models normalitzats estaran a disposició dels interessats a les representacions territorials de la Secretaria General de l'Esport, a les adreces següents: Barcelona: carrer de Jonqueres, 16, planta 15, 08003. Girona: carrer d'Emili Grahit, 13, 1r, 17002. Lleida: avinguda del Segre, 7 (edifici Terraferma), 25007. Tarragona: carrer de Sant Francesc, 3, 3r, 43003.

Disposicions addicionals

- 1 La concessió d'una subvenció està condicionada al compliment de la normativa d'implantació publicada a l'annex d'aquesta Ordre.

- 2 La concessió d'una subvenció comporta l'obligació per part de l'entitat receptora de fer constar en qualsevol publicitat referida a l'activitat subvencionada l'expressió: "Amb el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya".

- 3 En el cas que l'entitat peticionària no hagi justificat documentalment les subvencions atorgades amb anterioritat, d'acord amb el que assenyala l'article 6.2 de l'annex del Decret 56/1986, de 27 de febrer, no es tramitaran les noves peticions fins que les subvencions anteriors no es justifiquin adequadament dins el termini establert.

- 4 La Secretaria General de l'Esport disposarà d'un termini de tres mesos comptats a partir de la data d'aprovació del pressupost per a l'any...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR