ORDRE GRI/188/2003, de 25 d'abril, per la qual s'estableix una ampliació del termini per presentar sol-licituds al programa de cooperació econòmica Xarxa 41.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE GRI/188/2003, de 25 d'abril, per la qual s'estableix una ampliació del termini per presentar sol-licituds al programa de cooperació econòmica Xarxa 41.

L'Ordre GRI/90/2003, de 6 de març, publicada al DOGC núm. 3838, de 7 de març de 2003, aprova les bases generals que han de regir les subvencions per al desenvolupament d'activitats comarcals per integrar en el programa de cooperació econòmica Xarxa 41, suport a l'actuació comarcal, i convoca el programa corresponent a l'any 2003.

El punt 5 de les bases reguladores de les subvencions, en l'annex de l'Ordre esmentada, preveu que les sol-licituds de subvencions del programa Xarxa 41 es poden efectuar i trametre per mitjà telemàtic a l'extranet de les administracions catalanes (www.eacat.net), sens perjudici del que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en un termini de dos mesos a partir de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Les sol-licituds, per tant, es poden presentar fins al 7 de maig de 2003.

Les actuacions administratives que han de dur a terme els consells comarcals, com ara la signatura del conveni d'adhesió a l'extranet de les administracions catalanes, així com les certificacions de les signatures electròniques, la creació del registre telemàtic, l'elaboració de l'aplicació informàtica i la necessitat de formar el personal que ha de fer servir aquests nous mitjans, justifiquen la necessitat d'ampliar l'esmentat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR