ORDRE EDU/387/2007, de 19 d'octubre, per la qual es crea el preu públic per la prestació del servei d'estudis de coreà a les escoles oficials d'idiomes dependents del Departament d'Educació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/387/2007, de 19 d'octubre, per la qual es crea el preu públic per la prestació del servei d'estudis de coreà a les escoles oficials d'idiomes dependents del Departament d'Educació.

Mitjançant el Reial decret 1629/2006, de 29 de desembre, es van fixar els aspectes bàsics del currículum dels ensenyaments d'idiomes de règim especial regulats per la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació. L'article 1 d'aquest Reial decret estableix els idiomes objecte de regulació, dintre dels quals no hi és el coreà.

Tot i que la llengua coreana no forma part dels ensenyaments d'idiomes de règim especial regulats per la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, es considera oportú poder oferir formació d'aquesta llengua.

Atès que és necessari crear el preu públic per la prestació del servei d'estudis de coreà a les escoles oficials d'idiomes dependents del Departament d'Educació, d'acord amb els articles 22 i següents de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, i a proposta de la Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es crea el preu públic per la prestació del servei d'estudis de coreà a les escoles oficials d'idiomes dependents del Departament d'Educació.

1.2 Es fixa el preu públic per la prestació del servei d'estudis de coreà en 144,75 euros, per al curs 2007-2008.

Article 2

El preu públic serà exigible abans de la prestació del servei.

Article 3

A l'alumnat que utilitzi aquest servei li seran d'aplicació les exempcions i bonificacions següents:

L'exempció del preu públic per a les persones amb un grau mínim de minusvalidesa del 33%.

L'exempció del preu públic per als membres de les famílies nombroses classificades en la categoria especial, i una bonificació del 50% per als de categoria general.

L'exempció del preu públic per a les víctimes d'actes terroristes, així com per als seus cònjuges i els seus fills.

Disposició addicional

D'acord amb el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR