RESOLUCIÓ GAP/3650/2010, de 12 de novembre, per la qual es modifica la convocatòria del procés selectiu per proveir set places del cos tècnic d'especialistes (subgrup C1) de la Generalitat de Catalunya, delineació (núm. de registre de la convocatòria 197).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/3650/2010, de 12 de novembre, per la qual es modifica la convocatòria del procés selectiu per proveir set places del cos tècnic d'especialistes (subgrup C1) de la Generalitat de Catalunya, delineació (núm. de registre de la convocatòria 197).

Mitjançant la Resolució GAP/3148/2010, de 27 de setembre (DOGC núm. 5729, de 6.10.2010), es va convocar i publicar el procés selectiu per proveir set places del cos tècnic d'especialistes (subgrup C1) de la Generalitat de Catalunya, delineació (núm. de registre de la convocatòria 197).

La base 6.2.a) que regula el tercer exercici (supòsit pràctic) de la primera prova d'aquesta convocatòria estableix que ”El tribunal qualificador pot decidir la realització de l'exercici mitjançant la utilització del programa informàtic Autocad”.

Atès que el desenvolupament dels estudis conduents a l'obtenció de les titulacions que permeten l'accés a aquest cos i especialitat, inclou la utilització dels programes informàtics Autocad o MicroStation, depenent del pla d'estudis, que per desenvolupar les funcions corresponents a les persones funcionàries d'aquest cos i especialitat en l'Administració de la Generalitat de Catalunya s'utilitza qualsevol d'aquests dos programes i amb la finalitat d'evitar possibles situacions d'indefensió en persones que no hagin presentat sol·licitud de participació a la vista del redactat d'aquesta base;

Atès el que disposa la Resolució GAP/1417/2007, de 25 d'abril, de delegació de competències del conseller de Governació i Administracions Públiques en la directora general de Funció Pública (DOGC núm. 4884, de 16.5.2007), i de conformitat amb les competències que m'atribueix la normativa vigent,

Resolc:

—1 Modificar la base 6.2.a) quant el tercer exercici (supòsit pràctic) de la primera prova de la convocatòria del procés selectiu per proveir set places del cos tècnic d'especialistes (subgrup C1) de la Generalitat de Catalunya, delineació (núm. de registre de la convocatòria 197), publicada per la Resolució GAP/3148/2010, de 27 de setembre (DOGC 5729, de 6.10.2010), en el sentit següent:

El tribunal qualificador pot decidir la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR