DECRET 390/1987, de 22 de desembre, pel qual es regula el procés de depuració de valors de les zones de recaptació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

El nou procés de recaptació que s'ha d'iniciar com a conseqüència de les modificacions introduïdes pel Reial Decret 1327/1986, de 13 de juny, obliga a realitzar un procés de depuració dels valors carregats en les zones de recaptació a fi de garantir la concordança entre els valors existents en aquestes i la realitat dels drets a cobrar.

Per això, a proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Els Recaptadors hauran de retre comptes extraordinaris de la seva gestió referits a la data de cessament, fixada per l'Ordre de 23 de novembre de 1987 del Ministeri d'Economia i Hisenda, i les Delegacions Territorials del Departament d'Economia i Finances practicaran la corresponent liquidació definitiva.

Article 2

Prèviament al retiment de comptes, tots els Recaptadors procediran a la depuració d'acord amb el que estableix l'article següent: Correspon als Delegats Territorials del Departament d'Economia i Finances, en els seus respectius àmbits territorials, la direcció del procés de traspàs i la depuració de valors i saldos a què es refereix aquest Decret, sota les directrius de la Direcció General de Pressupostos i Tresor, de la Intervenció General i altres òrgans directius competents del Departament d'Economia i Finances.

Article 3

3.1 Els Recaptadors procediran a completar els expedients de crèdit incobrables que es trobin a falta dels tràmits a què es refereixen els articles 166 i 167 del Reglament General de Recaptació i la regla 106 de la Instrucció General de Recaptació i Comptabilitat. Aquells expedients en què no s'hagin pogut completar tals tràmits seran enviats a les Delegacions Territorials amb proposta de crèdit incobrable, als efectes del que disposa l'article següent. En aquells haurà de quedar constància, que s'han intentat els tràmits citats. 3.2 Els Recaptadors formularan data provisional per als valors següents:

  1. Valors improcedents a què es refereix la regla 161 de la Instrucció General de Recaptació i Comptabilitat.

  2. Valors, la deficiència de dades dels quals impedeixin objectivament el seu cobrament. S'inclouen en aquest apartat aquells que manquen d'identificació o domicili de deutor o continguin errades substancials en aquestes dades.

  3. Valors duplicats.

  4. Valors a què es refereix la regla 131 de la Instrucció abans esmentada.

Article 4

4.1 Amb els valors procedents de les zones...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR