ORDRE JUS/33/2012, de 17 de febrer, per la qual es convoca i es regula el procés d'elecció per a la designació dels/de les metges/esses forenses electius/ives del Consell de Direcció de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyOrdre

L’article 3.1 del Reglament de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret 411/2006, de 31 d’octubre, preveu que l’Institut s’estructura jeràrquicament en els òrgans directius següents: director/a de l’Institut, Consell de Direcció i subdirectors/es.

L’article 7.1 d’aquest Reglament estableix que el Consell de Direcció està presidit pel/per la director/a de l’Institut i integrat per un/a representant de la Secretaria de Relacions amb l’Administració de Justícia (en virtut del Decret 333/2011, de 3 de maig, de reestructuració del Departament de Justícia), pels/per les subdirectors/es i caps dels diferents serveis, i per dos/dues metges/esses forenses com a membres electius, els quals són designats d’acord amb el que preveu l’article 8 del mateix Reglament.

Així mateix, l’article 8.1 estableix que la persona titular del Departament de Justícia convoca l’elecció dels metges/esses forenses que integren el Consell de Direcció en el moment en què finalitza el termini pel qual van ser elegits els antecessors i determina, mitjançant una ordre, les normes que han de regir el procés d’elecció, una vegada escoltat el Consell de Direcció.

El 31 de març de 2008 van ser elegits dos metges forenses com a membres electius del Consell de Direcció, com a conseqüència del procés electiu convocat mitjançant l’Ordre JUS/18/2008, de 22 de gener.

L’article 8.2 del Reglament de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya estableix que els membres electius del Consell de Direcció són elegits per un període de quatre anys.

D’acord amb l’article 9.1 del mateix Reglament, el mandat dels membres electius del Consell de Direcció finalitza, entre d’altres causes, pel transcurs del temps pel qual van ser elegits, però mantenen la seva condició de membres del Consell de Direcció fins que es designin els nous membres electius.

Per tot això, un cop escoltat el Consell de Direcció de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya, i fent ús de les atribucions que em confereix el Decret esmentat,

Ordeno:

Article 1

Convocatòria

Es convoca el procés d’elecció dels dos metges/esses forenses electius/ives que integren el Consell de Direcció de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya, d’acord amb el sistema que estableix aquesta Ordre.

Article 2

Procés d’elecció

2.1 S’estableix una circumscripció única, que es correspon amb l’àmbit territorial de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya.

2.2 S’obre un termini de vint dies...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR