RESOLUCIÓ MAH/3319/2009, de 24 de novembre, de convocatòria de procés selectiu, torn de promoció interna, per cobrir 160 places de l'escala bàsica, categoria d'agent major (subgrup C1), del cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de convocatòria 02/09).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

MAH/3319/2009, de 24 de novembre, de convocatòria de procés selectiu, torn de promoció interna, per cobrir 160 places de l'escala bàsica, categoria d'agent major (subgrup C1), del cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de convocatòria 02/09).

Atès el que estableixen la Llei 17/2003, de 4 de juliol, del cos d'Agents Rurals; el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública; la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic; el Decret 266/2007, de 4 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament del cos d'Agents Rurals; el Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, i la resta de normativa d'aplicació;

Vist que s'han dut a terme els tràmits que preveu la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, en relació amb el dret a la negociació col·lectiva, la representació i la participació institucional dels empleats públics;

Vist que la Intervenció Delegada d'aquest Departament ha dut a terme el tràmit d'intervenció corresponent;

En ús de les competències que em confereix l'Acord GOV/129/2008, de 8 de juliol, d'atribució de competències a diferents departaments de la Generalitat en matèria de funció pública, i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Article 1

Convocar el procés selectiu, torn de promoció interna, per cobrir 160 places de l'escala bàsica, categoria d'agent major (subgrup C1), del cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de convocatòria 02/09), amb subjecció a les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades podran interposar, potestativament, recurs de reposició davant el conseller de Medi Ambient i Habitatge en el termini d'un mes, a comptar de l'endemà de la seva publicació en el DOGC; o directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos, a comptar de l'endemà de la publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, i l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 24 de novembre de 2009

Francesc Baltasar i Albesa

Conseller de Medi Ambient

i Habitatge

Annex 1

Bases de la convocatòria

.1 Normes generals

1.1 Es convoca procés selectiu, torn de promoció interna, per cobrir 160 places de l'escala bàsica, categoria d'agent major (subgrup C1), del cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, que es distribueixen de la manera següent:

Àrea d'especialització de Prevenció i Investigació d'Incendis Forestals: 48 places.

Àrea d'especialització de la Fauna Protegida, de la Caça i de la Pesca: 51 places.

Àrea d'especialització dels Espais Naturals Protegits i de la Biodiversitat: 26 places.

Àrea d'especialització de Recursos Forestals: 35 places.

Les places convocades consten en l'annex 3 d'aquesta Resolució.

1.2 Les funcions que han d'exercir les persones aspirants que siguin nomenades seran les establertes als articles 11 a 20 i 24 i 28 del Decret 266/2007, de 4 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament del cos d'Agents Rurals.

1.3 La realització d'aquest procés selectiu s'ajusta al que estableixen l'article 103 de la Constitució espanyola; la normativa estatal bàsica recollida a la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic; el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre; la Llei 17/2003, de 4 de juliol, del cos d'Agents Rurals; la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística; el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya; l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística, i modificacions posteriors; el Decret 65/1987, de 15 de gener, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball, de promoció professional i de promoció interna dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat; el Decret 28/1986, de 30 de gener, del Reglament de selecció de personal de l'Administració de la Generalitat; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya; el Decret 266/2007, pel qual s'aprova el Reglament del cos d'Agents Rurals, i aquestes bases.

1.4 Les persones aspirants que participin en aquest procés selectiu en podran ser excloses en qualsevol moment, per acord motivat del tribunal, si amb la seva conducta vulneren les bases del procés.

.2 Participants

Poden prendre part en aquest procés selectiu les persones funcionàries al servei de l'Administració de la Generalitat de Catalunya que pertanyin a l'escala bàsica, categoria d'agent, del cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya i reuneixin els requisits establerts a l'article 16 de la Llei 17/2003, de 4 de juliol, del cos d'Agents Rurals, que es determinen a la base 3 d'aquest annex.

.3 Requisits de participació a la convocatòria

3.1 Les persones funcionàries compreses a la base anterior han de reunir els requisits següents:

  1. Trobar-se en la situació administrativa de servei actiu, serveis especials, serveis en altres administracions o qualsevol altra situació que comporti reserva de lloc o de destinació.

  2. Tenir una antiguitat mínima de 2 anys a la categoria d'agent de l'escala bàsica del cos d'Agents Rurals.

  3. Per a l'accés als llocs de l'àrea d'especialització de la Fauna Protegida, de la Caça i de la Pesca, cal complir les condicions exigides per la legislació vigent per a l'obtenció del permís d'ús d'armes de foc tipus D i E, i prendre el compromís de portar-les en els supòsits previstos als procediments normalitzats de treball.

    Estar en disposició d'aconseguir el certificat d'antecedents penals del Registre de Penats i Rebels del Ministeri de Justícia, tal com estableix l'article 97 del Reial decret 137/1993, de 29 de gener, pel qual s'aprova el Reglament d'armes.

    Estar en disposició d'aconseguir l'informe corresponent d'aptituds psicofísiques que descarti les causes de denegació establertes a l'annex 1 del Reial decret 2283/1985, de 4 de desembre, que regula l'emissió d'informes d'aptitud psicofísica per a l'obtenció i renovació de llicències, permisos i targetes d'armes, i modificacions posteriors.

    Poder superar les proves de capacitació establertes a la Resolució de 19 d'octubre de 1998 de la Direcció General de la Guàrdia Civil (BOE núm. 290, de 4.12.1998).

  4. Satisfer la taxa dels drets d'examen.

  5. No estar inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/ada mitjançant expedient disciplinari de qualsevol administració pública o d'òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes.

    3.2 Els requisits indicats anteriorment s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la data de la presa de possessió.

    .4 Sol·licituds i taxa

    4.1 Llocs on obtenir el model de sol·licitud

    Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s'han d'adreçar al conseller de Medi Ambient i Habitatge i s'han de formalitzar segons el model normalitzat.

    Els impresos de sol·licitud estan a disposició de les persones interessades a les adreces especificades al paràgraf següent, i al web del Departament de Medi Ambient i Habitatge a l'adreça http://mediambient.gencat.cat.

    Les persones aspirants hauran d'identificar, en el lloc expressament reservat al model normalitzat, l'àrea o les àrees d'especialització a les quals se sol·licita accedir especificant clarament l'ordre de preferències i la plaça o places a les quals opten i llur ordre de preferències. Si no s'hi especifica la preferència, s'interpretarà per defecte l'ordre en què estan situades les places en l'annex corresponent.

    4.2 Llocs on es poden presentar les sol·licituds

    Les sol·licituds es poden presentar als registres següents:

    Direcció General del Medi Natural: carrer del Doctor Roux, 80, 08017 Barcelona.

    Direcció General del Medi Natural: Finca Torreferrussa, carretera B-140, de Sabadell a Santa Perpètua de Mogoda, km 4,5, 08130 Santa Perpètua de Mogoda.

    Serveis Centrals, avinguda Diagonal, 523-525, 08029 Barcelona.

    Secretaria d'Habitatge: carrer d'Aragó, 244-248, 08007 Barcelona.

    Serveis Territorials de Medi Ambient a Barcelona, travessera de Gràcia, 56, 08006 Barcelona.

    Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Lleida: carrer del Clot de les Monges, 6-8, 25007 Lleida.

    Serveis Territorials de Medi Ambient a Girona, carrer d'Ultònia, 10-12, 17002 Girona.

    Serveis Territorials d'Habitatge a Girona: carrer dels Banyoles, 17 acc., 17004 Girona.

    Serveis Territorials de Medi Ambient a Tarragona, carrer del Cardenal Vidal i Barraquer, 12-14, 43005 Tarragona.

    Serveis Territorials d'Habitatge a Tarragona: carrer d'Anselm Clavé, 1 (Casa Gasset), 43004 Tarragona.

    Serveis Territorials de Medi Ambient a les Terres de l'Ebre, carrer de Burgos, 17, baixos, 43870 Amposta.

    Serveis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR