RESOLUCIÓ CLT/195/2011, de 13 de gener, per la qual s'incoa expedient de delimitació d'un entorn de protecció de l'església de Santa Maria d'Àneu, a la Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CLT/195/2011, de 13 de gener, per la qual s'incoa expedient de delimitació d'un entorn de protecció de l'església de Santa Maria d'Àneu, a la Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà).

Pel Decret de 15.3.1962 (BOE 30.3.1962) es va declarar monument historicoartístic, l'església de Santa Maria d'Àneu, a la Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà).

El 20 d'octubre de 2010, la Direcció General del Patrimoni Cultural va emetre informe favorable a la incoació de l'expedient per a la delimitació de l'entorn de protecció de l'església de Santa Maria d'Àneu, a al Guingueta d'Àneu.

Atès el que disposa la Llei 9/1993, de 30 de setembre, del patrimoni cultural català,

Resolc:

—1 Incoar expedient de delimitació de l'entorn de protecció de l'església de Santa Maria d'Àneu, a la Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà). Aquest entorn consta grafiat al plànol que figura a l'expedient administratiu.

—2 Acumular aquest expedient a l'anterior de declaració de monument historicoartístic a favor de l'església de Santa Maria d'Àneu a la Guingueta d'Àneu.

—3 Notificar aquesta Resolució als interessats, donar-ne trasllat a l'Ajuntament de la Guingueta d'Àneu, i fer-li saber que, d'acord amb el que estableix l'article 9.3 de la Llei 9/1993, de 30 de setembre, del patrimoni cultural català, aquesta incoació comporta la suspensió de la tramitació de les llicències de parcel·lació, edificació o enderrocament a la zona afectada, i també la suspensió dels efectes de les llicències ja concedides. No obstant això, el Departament de Cultura pot autoritzar la realització de les obres que sigui manifest que no perjudiquen els valors culturals del bé. Aquesta autorització ha de ser prèvia a la concessió de la llicència municipal, llevat que es tracti de llicències concedides abans de la publicació de la present Resolució.

—4 Obrir un període d'informació pública, d'acord amb el que preveu l'article 8.2 de la Llei 9/1993, de 30 de setembre, del patrimoni cultural català. Durant el termini d'un mes a comptar de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya , l'expedient estarà a disposició de tots aquells que el vulguin examinar a la seu dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida, Rambla d'Aragó, 8, 25002 Lleida. Durant aquest termini es podrà al·legar el que es consideri convenient sobre l'expedient esmentat.

5 Comunicar aquesta Resolució al Registre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR