ORDRE de 8 de juny de 1989, per la qual es convoca concurs públic de mèrits per proveir les places vacants dels centres annexos als centres de formació del professorat.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

El Decret 409/1988, de 27 de desembre, regula el marc jurídic i estableix els criteris específics per a la provisió de places del professorat dels centres annexos als centres de formació del professorat.

El mateix Decret estableix que el Departament d'Ensenyament podrà assignar als centres annexos programes d'investigació i d'experimentació.

En funció de les pràctiques de formació del professorat que s'hi duen a terme i dels programes d'experimentació que s'han d'assignar als centres esmentats, cal procedir a la provisió de vacants de professorat.

En virtut d'això, i d'acord amb el que estableix l'article 3 de l'esmentat Decret 409/1988, de 27 de desembre,

Ordeno:

Article 1

Es convoca concurs públic de mèrits per a la provisió, en comissió de serveis o adscripció especial, de les places vacants als centres annexos als centres de formació del professorat, que es detallen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Podran prendre part en aquesta convocatòria els funcionaris de carrera o interins del cos de professors d'EGB que reuneixin els requisits següents en la data de la publicació d'aquesta disposició:

  1. Ser professor d'EGB, en actiu, amb un mínim de tres anys d'exercici de la docència.

  2. Trobar-se prestant serveis al Departament d'Ensenyament com a docent.

  3. Estar en possessió dels requisits específics de la vacant o les vacants a les quals s'opta. Aquests requisits consten a l'annex d'aquesta Ordre, en el qual es detallen les places vacants.

Article 3

Òrgan de selecció Es constituirà, en cadascun dels serveis territorials de Barcelona I (ciutat), Lleida, Tarragona i Vallès Occidental, un òrgan de selecció que tindrà la composició següent: El Cap dels serveis territorials corresponents o la persona en qui delegui, que actuarà com a President. L'inspector de la zona a què pertany l'annexa corresponent. Un representant de la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa. Un representant de la direcció del centre de formació del professorat. Un representant de la Direcció General d'Universitats. El director de l'escola annexa corresponent, que actuarà com a Secretari amb veu i sense vot.

Article 4

Procediment de selecció El procés de selecció es durà a terme mitjançant l'avaluació dels candidats en les dues fases i el barem següents: Fase 1: dades acadèmiques i titulació dels aspirants. Es valorarà atenent el barem següent: Diploma de mestre de català: 3 punts. Certificat de capacitació de català: 1 punt (les puntuacions per aquests dos aspectes no són acumulatives). Llicenciatura, a més de la titulació d'escola de formació del professorat: 1 punt. Altra titulació de grau mitjà, a més de la titulació d'escola de formació del professorat: 1 punt. La puntuació màxima de la fase 1 és de 5 punts. Fase 2: currículum professional. Es valorarà atenent el barem següent: Participació en cursos o activitats de perfeccionament per a l'activitat docent, com a formador o com a alumne (es valoraran cursos o seminaris de més de 40 hores), fins a un màxim de 5 punts. Anys d'exercici de la docència, per cada un que passi dels tres exigits per concursar: 0,2 punts, amb un màxim de 2. Experiència en càrrecs unipersonals o d'organització i gestió en centres docents, fins a un màxim de 2 punts. Pels projectes portats a terme d'experimentació i investigació en el nivell educatiu de la plaça per la qual s'opta, fins a un màxim de 4 punts. Per ponències, articles o publicacions relatius a la pràctica pedagògica, fins a un màxim de 2 punts. La puntuació màxima en la fase 2 és de 15 punts. La Comissió seleccionadora, acabades les fases de selecció, si escau, farà una entrevista personal als candidats per resoldre els casos d'empat en la puntuació obtinguda i quan aquest impliqui la selecció d'un nombre de candidats superior al de les places ofertes en la convocatòria. Si un cop resolt aquest concurs es produeixen noves vacants en funció de la situació dels propietaris definitius del centre, es podran proveir per un any directament entre els candidats presentats que compleixin els requisits que estableix l'article 2 d'aquesta Ordre. La proposta de candidats es farà a partir de la valoració conjunta de totes les fases, amb un màxim de 20 punts.

Article 5

Sol·licitud i documentació acreditativa Els interessats hauran d'adreçar una instància al cap dels serveis territorials corresponents, on faran constar les dades següents: Nom i cognoms. Adreça, telèfon i lloc de residència. Plaça per la qual opta. La instància anirà acompanyada de la documentació següent: Full de serveis, certificat pels serveis territorials corresponents. Currículum professional que tingui en compte el que assenyala l'article 2.a), b) i c) d'aquesta Ordre. Documentació acreditativa de les titulacions i els mèrits del sol·licitant. La documentació completa, cal presentar-la als serveis territorials corresponents dins el termini de quinze dies naturals comptats des...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR