ORDRE PTO/48/2006, de 20 de febrer, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PTO/48/2006, de 20 de febrer, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

L'article 10 de la Llei 12/2004, de 27 de desembre, de mesures financeres, modifica la disposició addicional tercera de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics.

D'acord amb la disposició esmentada, els departaments de la Generalitat han de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, mitjançant una ordre del conseller o consellera competent i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen on s'identifiquin els serveis i les activitats que les generen, i les quotes corresponents.

En virtut d'això exposat,

Ordeno:

Donar publicitat a la relació de les taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i que figuren en l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 20 de febrer de 2006

Joaquim Nadal i Farreras

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

Annex

.1 Taxa per a l'atorgament, la rehabilitació, la pròrroga, el visat o la modificació de les autoritzacions de transport terrestre per carretera i activitats auxiliars i complementàries.

Atorgament o rehabilitació de l'autorització: 22,15 euros.

Pròrroga, visat o modificació de l'autorització: 17,75 euros.

Atorgament o renovació d'autoritzacions de serveis públics discrecionals consolidats amb reiteració d'itinerari: 22,15 euros.

Atorgament o rehabilitació de l'autorització d'operador de transport: 44,15 euros.

Pròrroga, visat o modificació de l'autorització d'operador de transport: 22,15 euros.

Atorgament o rehabilitació de l'autorització de lloguer de vehicles amb conductor: 22,15 euros.

Atorgament o rehabilitació de l'autorització de lloguer de vehicles sense conductor: 17,75 euros.

Pròrroga, visat o modificació de l'autorització de lloguer de vehicles amb conductor: 17,75 euros.

Pròrroga, visat o modificació de l'autorització de lloguer de vehicles sense conductor: 13,35 euros.

.2 Taxa per a la inscripció a les proves de capacitació per a l'exercici de la professió de transportista per carretera o per a l'activitat de conseller o consellera de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera, per ferrocarril o per via navegable.

Proves per obtenir el certificat de capacitació per a l'exercici de la professió de transportista per carretera: 18,15 euros.

Proves per obtenir el certificat per a l'activitat de conseller o consellera de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera, per ferrocarril o per via navegable: 24,70 euros.

.3 Taxa per a l'expedició o la renovació del títol de capacitació per a l'exercici de la professió de transportista per carretera; del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR