ORDRE PTO/97/2008, de 28 de febrer, per la qual es dóna publicitat a la relació de taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Publiques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PTO/97/2008, de 28 de febrer, per la qual es dóna publicitat a la relació de taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Publiques.

La disposició addicional tercera, apartat 2, de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics, segons la redacció donada per l'article 10 de la Llei 12/2004, de 27 de desembre, de mesures financeres, disposa que els departaments de la Generalitat han de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, mitjançant una ordre del conseller o consellera competent i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen on s'identifiquin els serveis i les activitats que les generen i les quotes corresponents.

L'article 42 de la Llei 16/2007, de 21 de desembre, de pressupostos per a la Generalitat de Catalunya per a l'any 2008, ha actualitzat les taxes amb tipus de quantia fixa.

En conseqüència, d'acord amb el que s'ha exposat,

Ordeno:

Donar publicitat, a efectes informatius, a la relació de taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Publiques i que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 28 de febrer de 2008

Joaquim Nadal i Farreras

Conseller de Política Territorial i Obres Públiques

Annex

Relació de taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Publiques (articles 216 i següents del títol VIII de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya).

.1 Taxa per a l'atorgament, la rehabilitació, la pròrroga, el visat o la modificació de les autoritzacions de transport terrestre per carretera i activitats auxiliars i complementàries

Atorgament o rehabilitació de l'autorització: 23,05 euros

Pròrroga, visat o modificació de l'autorització: 18,50 euros

Atorgament o renovació d'autoritzacions de servei públic

discrecionals consolidats amb reiteració d'itinerari: 23,05 euros

Atorgament o rehabilitació de l'autorització d'operador de transports: 45,95 euros

Pròrroga, visat o modificació de l'autorització de l'operador de transport: 23,05 euros

Atorgament o rehabilitació de l'autorització de lloguer

de vehicles amb conductor: 23,05 euros

Atorgament o rehabilitació de l'autorització de lloguer

de vehicles sense conductor: 18'50 euros

Pròrroga, visat o modificació de l'autorització de lloguer

de vehicles amb conductor: 18,50 euros

Pròrroga, visat o modificació de l'autorització de lloguer

de vehicles sense conductor: 13,95 euros

.2 Taxa per a la inscripció a les proves de capacitació per a l'exercici de la professió de transportista per carretera o per a l'activitat de conseller o consellera de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera, per ferrocarril o per via navegable

Proves per obtenir el certificat de capacitació per a l'exercici de la professió de transportista per carretera: 18,95 euros

Proves per obtenir el certificat per a l'activitat de conseller o...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR