RESOLUCIÓ EDU/3680/2010, de 12 de novembre, per la qual s'anuncia la convocatòria de concurs de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/3680/2010, de 12 de novembre, per la qual s'anuncia la convocatòria de concurs de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes.

La disposició addicional sisena, punt 1, de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació (BOE núm. 106, de 4.5.2006), estableix que una de les bases del règim estatutari dels funcionaris públics docents és la provisió de llocs mitjançant concurs de trasllats d'àmbit estatal.

La disposició addicional dotzena de la Llei 12/2009, de 10 de juliol, d'educació (DOGC núm. 5422, de 16.7.2009) estableix, pel que fa als concursos de trasllats d'àmbit estatal, l'objectiu de fer efectius els principis d'igualtat i d'intercomunicabilitat entre els respectius sistemes educatius en el marc comú bàsic de la funció pública docent, definit per la legislació educativa.

El Reial decret 1364/2010, de 29 d'octubre (BOE núm. 263, de 30 d'octubre), pel qual es regula el concurs de trasllats d'àmbit estatal entre personal funcionari dels cossos docents, indica, a l'article 7, que els concursos de trasllats d'àmbit estatal es convocaran amb caràcter bienal, i com sigui que el darrer concurs d'àmbit estatal va convocar-se durant el curs 2008-2009, escau convocar-lo novament enguany.

En conseqüència, s'anuncia la convocatòria de concurs de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes, a la qual són d'aplicació la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig; la Llei 12/2009, de 10 de juliol; el Reial decret 1364/2010, de 29 d'octubre; el Decret 67/1996, de 20 de febrer, modificat pel Decret 214/2001, de 24 de juliol; el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, l'Ordre EDU/2842/2010, de 2 de novembre, per la qual s'estableixen normes procedimentals aplicables als concursos de trasllats d'àmbit estatal, que han de convocar-se durant el curs 2010-2011, per a personal funcionari dels cossos docents contemplats a la Llei orgànica d'educació que imparteix els ensenyaments escolars del sistema educatiu i dels cossos d'Inspectors al servei de l'administració educativa i d'Inspectors d'Educació, i l'Ordre EDU/528/2008, de 28 de novembre, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació del personal docent en les convocatòries de concursos de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació i als centres docents públics.

A proposta de la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu,

Resolc:

—1 Anunciar la convocatòria per tal que, segons correspongui, els funcionaris i les funcionàries del cos d'inspectors al servei de l'administració educativa i del d'inspectors d'educació, i els funcionaris i les funcionàries dels cossos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari, del cos de professors tècnics de formació professional, dels cossos de catedràtics i de professors d'escoles oficials d'idiomes, dels cossos de catedràtics i de professors d'arts plàstiques i disseny i del cos de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, puguin participar en el concurs de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny, i als centres de formació de persones adultes, en l'àmbit de Catalunya.

D'acord amb el que indica l'apartat 5 de la disposició addicional vuitena de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, els funcionaris i les funcionàries dels corresponents cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'escoles oficials d'idiomes i d'arts plàstiques i disseny participaran en aquest concurs conjuntament amb els funcionaris i les funcionàries dels cossos de professors dels nivells corresponents, a les mateixes vacants, sens perjudici dels mèrits específics que els siguin d'aplicació per la seva pertinença als esmentats cossos de catedràtics.

—2 El concurs s'estructura en les fases següents:

2.1 Fase de dret preferent a centre, a localitat o a zona.

2.2 Fase de concurs de trasllats.

—3 Aquest concurs es regeix per les bases que s'inclouen a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

—4 Delegar la competència per resoldre aquesta convocatòria en la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant del conseller d'Educació, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 12 de novembre de 2010

Ernest Maragall i Mira

Conseller d'Educació

Índex

Annex 1. Bases

Participants, 1

Especialitats, 2-3

Requisits de participació, 4-6

Prioritat, 7-8

Vacants, 9-10

Fase de dret preferent a centre, 11-13

Fase de dret preferent a localitat o a zona, 14-16

Fase general de concurs de trasllats, 17-21

Comissions avaluadores, 22

Al·legació de mèrits, 23

Formalització de la sol·licitud, 24

Publicació de vacants i adjudicació, 25

Disposicions finals, 26-28

Annex 2. Codis del Consorci d'Educació de Barcelona i dels Serveis Territorials

Annex 3. Codis d'instituts, instituts-escola i seccions d'ensenyament secundari

Annex 4. Codis de comarques

Annex 5. Codis d'escoles oficials d'idiomes

Annex 6. Codis d'escoles d'art i superiors de disseny

Annex 7. Codis de centres i aules de formació de persones adultes

Annex 8. Barem dels cossos de la Inspecció

Antiguitat, 1:

Permanència última destinació definitiva, 1.1

Destinació provisional, 1.2

Cossos de la Inspecció, 1.3.1

Altres cossos docents, 1.3.2

Mèrits acadèmics, 2

Formació i perfeccionament, 3

Altres mèrits, 4

Annex 9. Barem dels cossos d'ensenyaments secundaris

Antiguitat, 1:

Permanència última destinació definitiva, 1.1.1

Destinació provisional, 1.1.2

Centre especial dificultat, 1.1.3

Cos de la vacant, 1.2.1

Altres cossos docents, 1.2.2 i 1.2.3

Pertinença a cossos de catedràtics, 2

Mèrits acadèmics, 3

Càrrecs desenvolupats i altres funcions, 4

Formació i perfeccionament, 5

Altres mèrits, 6

Annex 10. Codis d'especialitats

Annex 1

Bases del concurs de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes.

Disposicions generals

—1 Participants

Als efectes d'aquesta Resolució, s'entendrà per:

Funcionaris/àries dependents del Departament d'Educació: el personal funcionari que tingui destinació en un lloc de treball de Catalunya i estigui subjecte al règim funcionarial de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, dins l'àmbit d'aplicació del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre. En el cas de funcionaris en situació administrativa d'excedència voluntària, serveis especials, els adscrits a la inspecció educativa i els adscrits a places a l'exterior o en circumstàncies anàlogues, el compliment d'aquest requisit s'entendrà referent al centre on van tenir l'última destinació.

No reuneixen aquest requisit de participació els funcionaris i les funcionàries dependents d'altres administracions educatives que prestin serveis temporalment, en règim de comissió de serveis, en centres dependents del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Especialitat titular: l'especialitat obtinguda mitjançant el procediment selectiu d'ingrés al cos, així com el procediment d'adquisició de noves especialitats, previst als reials decrets 850/1993, de 4 de juny, 334/2004, de 27 de febrer i 276/2007, de 23 de febrer.

—2 Especialitats

Les especialitats per accedir als llocs de treball dels centres públics d'ensenyament secundari, escoles oficials d'idiomes, escoles d'art i superiors de disseny i centres de formació de persones adultes, agrupades pels cossos de funcionaris als quals està adreçat aquest concurs, són les que es detallen a l'annex 10.

—3 Requisits d'especialitat

3.1 És requisit indispensable per poder accedir als llocs de treball dels centres públics d'ensenyament secundari, d'escoles oficials d'idiomes, d'escoles d'art i superiors de disseny i de formació de persones adultes, mitjançant la participació en qualsevol de les fases en què s'estructura el concurs de trasllats, ser titular de l'especialitat del cos des del qual es participa.

3.1.1 D'acord amb el que preveu la disposició addicional 10 del Reial decret 1635/1995, de 6 d'octubre (BOE núm. 242, de 10.10.1995), als llocs de treball de cultura clàssica hi podran accedir indistintament els catedràtics i professors d'ensenyament secundari titulars de les especialitats de grec o de llatí. El professorat que hi accedeixi restarà obligat a impartir, si escau, tant les matèries atribuïdes a l'especialitat de grec com a la de llatí.

3.1.2 De conformitat amb el que estableix l'Ordre de 15 de febrer de 1988 (DOGC núm. 956, de 23.2.1988), els funcionaris i les funcionàries docents dels cossos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari que siguin titulars de les especialitats de llengua i literatura valenciana i de llengua i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR