RESOLUCIÓ de 8 de setembre de 2011, per la qual s'aprova la modificació de la relació de llocs de treball i s'acorda donar-ne publicitat.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorOficina Antifrau de Catalunya
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

de 8 de setembre de 2011, per la qual s'aprova la modificació de la relació de llocs de treball i s'acorda donar-ne publicitat.

Atès que per la Llei 14/2008, de 5 de novembre, de l'Oficina Antifrau de Catalunya, es crea una entitat de dret públic adscrita al Parlament de Catalunya, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, específicament dirigida a preservar la transparència i la integritat de les administracions públiques i del personal al servei del sector públic a Catalunya;

Mitjançant la Resolució de 14.7.2009 va ser aprovada la relació de llocs de treball inicial del personal de l'Oficina Antifrau de Catalunya (DOGC núm. 5445, de 18.8.2009) i mitjançant la Resolució de 15.10.2010 va ser modificada la relació de llocs de treball inicial del personal de l'Oficina Antifrau de Catalunya (DOGC núm. 5742, de 26.10.2010, i correcció d'errades en el DOGC núm. 5745, de 29.10.2010).

L'esmentat instrument d'ordenació del personal al servei de la institució ha permès donar cobertura al model organitzatiu de recursos humans a què havia de respondre la posada en marxa de l'Oficina. El temps des de llavors transcorregut i l'exercici pràctic del seu funcionament han evidenciat la conveniència d'introduir les modificacions i les corresponents adaptacions en la relació de llocs de treball de l'Oficina Antifrau de Catalunya, per tal que aquesta disposi de l'organització necessària per fer front als objectius que, en el desenvolupament de les seves tasques, es proposa assolir, de conformitat amb el mandat contingut a l'article 24.1 de la Llei 14/2008, de 5 de novembre.

En conseqüència, mitjançant aquesta Resolució s'aprova i es dóna publicitat a la modificació de la relació de llocs de treball del personal de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

En ús de les funcions que em confereix l'article 26.2 de la Llei 14/2008, de 5 de novembre, de l'Oficina Antifrau de Catalunya,

Resolc:

—1 Aprovar la modificació de la relació de llocs de treball del personal de l'Oficina Antifrau de Catalunya que figura a l'annex d'aquesta Resolució.

—2 Deixar sense efectes l'anterior Resolució de data 15.10.2010, per la qual s'aprovava la modificació de la relació de llocs de treball inicial del personal de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

—2 Publicar la modificació de la relació de llocs de treball del personal de l'Oficina Antifrau de Catalunya en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 8 de setembre de 2011

Daniel de Alfonso Laso

Director

Annex

Denominació del lloc Cat. Grau R. vinc. Gcp Subgrup Norma f. N. cat. Prov. Tipus Tit. esp. J Mob. adm. Form. esp. Dotació
(func.)
DIRECTOR DE PREVENCIÓ 2 F/L/E A A1 5522 C LD C P MT 1
DIRECTOR D'INVESTIGACIONS 2 F/L/E A A
...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR