DECRET 210/2005, de 27 de setembre, pel qual es crea la Comissió de Qualificació d'Obres Audiovisuals de l'Institut Català de les Indústries Culturals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET

210/2005, de 27 de setembre, pel qual es crea la Comissió de Qualificació d'Obres Audiovisuals de l'Institut Català de les Indústries Culturals.

Atès el que disposen els articles 9 i 10 del Decret 267/1999, de 28 de setembre, sobre règim administratiu de la cinematografia i l'audiovisual;

De conformitat amb el que estableix l'article 21 en relació amb l'article 3.2 del Text refós de la Llei 4/1985, de 29 de març, de l'Estatut de l'Empresa Pública Catalana, aprovat pel Decret legislatiu 2/2002, de 24 de desembre,

Decreto:

Article 1

La Comissió de Qualificació d'Obres Audiovisuals

La Comissió de Qualificació d'Obres Audiovisuals és l'òrgan d'assessorament, consulta i proposta de l'Institut Català de les Indústries Culturals en matèria de qualificació per grups d'edat d'obres audiovisuals.

Article 2

Composició

2.1 La Comissió de Qualificació d'Obres Audiovisuals està presidida pel/per la director/a de l'Àrea de l'Audiovisual de l'Institut Català de les Indústries Culturals i està composta per un mínim de set vocalies i un màxim de deu, nomenades per un període màxim de dos anys, renovables. La secretaria, amb veu i sense vot, és nomenada per la Presidència entre el personal de l'Àrea de l'Audiovisual de l'Institut.

2.2 Les persones vocals de la Comissió de Qualificació d'Obres Audiovisuals són nomenades per la direcció de l'Institut Català de les Indústries Culturals d'entre persones majors de vint-i-cinc anys que representen els diferents grups socials de la població i sectors de la indústria cinematogràfica i audiovisual i reuneixen les condicions degudes d'aptitud i idoneïtat per al càrrec.

2.3 A les persones membres de la Comissió de Qualificació d'Obres Audiovisuals els és aplicable el règim d'abstenció i recusació previst en la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Article 3

Règim de les reunions

3.1 En cas que s'hagi d'efectuar la qualificació per edats de pel·lícules cinematogràfiques, la vàlida constitució de la Comissió requereix la presència mínima de cinc membres.

3.2 En cas que s'hagi d'efectuar la qualificació per edats d'obres audiovisuals en altres suports, la vàlida constitució de la Comissió requereix la presència mínima de tres membres.

Article 4

Adopció d'acords

Els acords de la Comissió de Qualificació d'Obres Audiovisuals s'adopten per majoria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR