ORDRE de 26 de juliol de 1999, per la qual s'estableixen les quanties de la taxa per la utilització d'espais del Museu d'Història de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

de 26 de juliol de 1999, per la qual s’estableixen les quanties de la taxa per la utilització d’espais del Museu d’Història de Catalunya.

El Capítol IX del Títol VI de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, afegit per la Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i d’adaptació a l’euro, regula la taxa per la utilització d’espais en immobles adscrits al Departament de Cultura o a les entitats que en depenen.

D’acord amb l’article 137 novies de la Llei 15/1997, a proposta de la Direcció General del Patrimoni Cultural i vist l’informe favorable de la Intervenció Delegada,

Ordeno:

Article 1

Quanties de la quota

S’estableixen les quanties de la taxa per la utilització d’espais del Museu d’Història de Catalunya, amb els imports que es detallen en annex.

Article 2

Aplicació dels imports reduïts

—1 Els imports reduïts de la quota són aplicables en els supòsits següents:

a) Actes o activitats que tenen connexió amb les finalitats pròpies del Museu i que incideixen en la difusió pública dels valors socials i culturals del Museu.

b) Actes o activitats en les quals predominen les finalitats culturals o socials i que incideixen en la difusió pública dels valors socials i culturals del Museu.

—2 La concurrència dels requisits previstos a l’apartat 1 es determina de la manera següent:

  1. El predomini de les finalitats socials o culturals dels actes o activitats i llur connexió amb les finalitats pròpies del Museu són apreciats per la direcció del Museu.

  2. La incidència en la difusió pública dels valors socials i culturals del Museu es considera assolida quan s’acredita que la publicitat de l’acte o activitat esmenta el Museu, la data i l’horari de l’acte o activitat i que s’ha difós, com a mínim, en un mitjà de comunicació d’àmbit català.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l’1 de setembre de 1999.

Barcelona, 26 de juliol de 1999

Joan M. Pujals i Vallvè

Conseller de Cultura

Annex

Espai 1

Vestíbul

Situació: s’inclou el vestíbul, les escales mecàniques, les rampes fins a la tercera planta i l’espai de recepció de la primera, segona i tercera plantes.

Superfície total: 900 m2

Import normal

Fins a 4 hores: 300.000 ptes.

Fins a 10 hores: 500.000 ptes.

Import reduït

Fins a 4 hores: 60.000 ptes.

Fins a 10 hores: 100.000 ptes

Espai 2

Terrassa

Situació: quarta planta del Museu d’Història de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR