ORDRE ARP/42/2002, de 14 de febrer, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per a l'adquisició en comú de màquines i equips agrícoles que incorporen noves tecnologies i per a la renovació de tractors, i es convoquen els corresponents a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/42/2002, de 14 de febrer, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per a l'adquisició en comú de màquines i equips agrícoles que incorporen noves tecnologies i per a la renovació de tractors, i es convoquen els corresponents a l'any 2002.

Mitjançant l'Ordre de 8 de juny de 2000 (DOGC núm. 3162, de 16.6.2000) es van aprovar les bases reguladores dels ajuts per a la compra en comú de màquines i equips agrícoles que incorporen noves tecnologies i per a la renovació de tractors i es van convocar els corresponents a l'any 2000, d'acord amb el marc normatiu del Pla de desenvolupament rural, i mitjançant l'Ordre de 20 de març de 2001, es van modificar les bases reguladores d'aquests ajuts (DOGC núm. 3358, de 29.3.2001).

Valorada la necessitat d'adequar els criteris d'innovació tecnològica a l'evolució constant de les màquines i els equips agrícoles, i atès que el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca considera d'interès continuar fomentant la compra de maquinària i equips agrícoles en comú que impliquin una renovació tecnològica del parc de maquinària agrícola que hi ha actualment i que facilitin una millor racionalització de la seva utilització;

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per a l'adquisició en comú de màquines i equips agrícoles que incorporen noves tecnologies, aprovades mitjançant l'Ordre de 8 de juny de 2000, d'acord amb el contingut de l'annex de la present Ordre.

Article 2

2.1 S'obre la convocatòria de la línia d'ajuts per a l'adquisició en comú de màquines i equips agrícoles que incorporen noves tecnologies i per a la renovació de tractors corresponent a l'any 2002, d'acord amb les bases reguladores aprovades a l'Ordre de 8 de juny de 2000.

2.2 El període de presentació de sol·licituds serà d'un mes comptat des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC.

2.3 El termini màxim per emetre la resolució i notificar-la per escrit al sol·licitant serà de sis mesos comptat a partir de la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. En cas de manca de resolució expressa en el termini establert la sol·licitud s'entén estimada, sempre que hi hagi crèdit pressupostari suficient.

2.4 Els ajuts establerts en aquesta Ordre tenen el caràcter de cofinançats entre el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació i el FEOGA-Garantia. El finançament del Ministeri...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR