ORDRE de 20 de març de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per a l'adquisició en comú de màquines i equips agrícoles que incorporen noves tecnologies i per a la renovació de tractors, i es convoquen els ajuts corresponents a l'any 2001.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 20 de març de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per a l’adquisició en comú de màquines i equips agrícoles que incorporen noves tecnologies i per a la renovació de tractors, i es convoquen els ajuts corresponents a l’any 2001.

Mitjançant l’Ordre de 8 de juny de 2000 (DOGC núm. 3162, de 16.6.2000) es van aprovar les bases reguladores dels ajuts per a la compra en comú de màquines i equips agrícoles que incorporen noves tecnologies i per a la renovació de tractors i es van convocar els corresponents a l’any 2000 d’acord amb el marc normatiu del Pla de desenvolupament rural.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca considera d’interès continuar fomentant la compra de maquinària i equips agrícoles en comú que impliquin una renovació tecnològica del parc de maquinària agrícola que hi ha actualment i faciliti una millor racionalització de la seva utilització.

Per tant, valorada la necessitat d’adequar els criteris d’innovació tecnològica a l’evolució constant de les màquines i els equips agrícoles i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es modifica l’apartat 2.3.c) de l’annex de l’Ordre de 8 de juny de 2000, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts per a l’adquisició en comú de màquines i equips agrícoles que incorporen noves tecnologies i per a la renovació de tractors i es convoquen els corresponents a l’any 2000 (DOGC núm. 3162, de 16.6.2000), el qual queda redactat de la manera següent:

"c) Millora de l’eficiència de la distribució de fertilitzants orgànics i minerals:

"Escampadors de fems (05.2.03).

"Injectors de purins (fem líquid i semilíquid) (05.2.03).

"Distribuïdors de fertilitzants sòlids (05.3.01).

"Distribuïdors de fertilitzants líquids (05.3.02).

"Equips de fertirrigació.

"Equips per a la preparació i el maneig de barreges de fertilitzants sòlids."

1.2 Es modifica l’apartat 2.3.f) de l’annex de l’esmentada Ordre de 8 de juny de 2000, el qual queda redactat de la manera següent:

"f) Mecanització integral de les operacions de recol·lecció, transport i emmagatzematge de farratges, hortalisses, fruites, olives, fruites seques i raïms per a la vinificació.

"Equips de sega i condicionament (07.1.02).

"Picadores carregadores (07.1.05).

"Embaladores de grans bales paral·lelepipèdiques (07.1.06).

"Embolicadores de bales cilíndriques (07.1.07).

"Rotoembaladores (07.1.06).

"Equips de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR