DECRET 251/1992, de 9 de novembre, de ratificació de la composició i normativa d'elecció del claustre constituent de la Universitat Pompeu Fabra.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La disposició transitòria 2 de la Llei 11/1990, de 18 de juny, de la Universitat Pompeu Fabra, estableix un termini de quatre anys, a comptar des de l'inici de l'activitat acadèmica, perquè la Universitat elegeixi el claustre universitari constituent, el qual ha d'escollir rector i, a continuació, elaborar els estatuts de la Universitat.

La Comissió gestora de la Universitat, en virtut de la competència que li atribueix l'article 2 del Decret 211/1990, de 30 de juliol, de regulació de les competències dels òrgans de govern provisionals de la Universitat Pompeu Fabra, ha proposat la composició i la normativa d'elecció dels membres del claustre constituent, que ha de ratificar el Govern de la Generalitat.

En virtut d'això, i d'acord amb la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i la Llei 11/1990, de 18 de juny, de la Universitat Pompeu Fabra, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

El claustre constituent de la Universitat Pompeu Fabra estarà compost per:

  1. Tots els catedràtics d'universitat, catedràtics d'escola universitària, professors titulars d'universitat i professors emèrits.

  2. Un professor titular d'escola universitària per cada centre i un més en aquells centres on n'hi hagi més de cinc.

  3. Un representant dels ajudants i becaris per cada centre i un més en aquells centres amb més de vint ajudants i becaris.

  4. Un representant dels professors associats per cada centre on n'hi hagi més d'un.

  5. Un representant dels professors visitants per cada centre on n'hi hagi més d'un i un més en el cas que n'hi hagi més de cinc.

  6. Vint-i-cinc representants dels estudiants distribuïts proporcionalment entre els centres segons el seu nombre d'estudiants, tot garantint un representant per cada centre o estudi.

  7. Quinze representants del personal d'administració i serveis, corresponent tres representants a cada grup de funcionaris. El personal laboral serà assimilat, als únics efectes del que preveu aquesta norma, als diversos grups de funcionaris en funció de la titulació corresponent a la seva categoria laboral.

  8. Els vocals de la Comissió gestora, en el cas de no estar inclosos en els anteriors col·lectius.

  9. El gerent de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR