RESOLUCIÓ EDU/936/2009, de 6 d'abril, de convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral dels centres educatius del Departament d'Educació que realitza tasques d'atenció a l'alumnat, i que ha participat en activitats educatives realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2007-2008.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/936/2009, de 6 d'abril, de convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral dels centres educatius del Departament d'Educació que realitza tasques d'atenció a l'alumnat, i que ha participat en activitats educatives realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2007-2008.

El professorat dels centres educatius públics del Departament d'Educació participa en activitats educatives amb l'alumnat, adreçades a completar matèries curriculars que, per les seves característiques, es realitzen fora dels centres i fora de la jornada habitual. En aquest sentit, es considera convenient l'establiment d'uns ajuts específics per contribuir a compensar el professorat i, si escau, a d'altres professionals de la plantilla del centre escolar, per la major dedicació que les activitats comporten.

L'Acord de 21 de novembre de 2001, sobre condicions de treball del professorat en l'àmbit de la Mesa Sectorial de Negociació del personal docent d'ensenyament públic no universitari de la Generalitat de Catalunya, disposa l'increment de dotació econòmica dels fons destinat a aquests ajuts.

El Protocol de negociació per al període 2004-2005, acordat el 18 d'octubre de 2004, entre el Departament d'Educació i les organitzacions sindicals amb representació a la Mesa sectorial d'Educació, estableix que continuaran vigents les millores econòmiques objecte d'acords anteriors.

D'acord amb l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i en ús de les competències que m'atribueix la legislació vigent i a proposta de la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu,

Resolc:

.1 Obrir convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral dels centres educatius públics del Departament d'Educació que realitza tasques d'atenció a l'alumnat, i que ha participat en activitats educatives amb l'alumnat realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2007-2008.

.2 Aprovar les bases que estableix l'annex d'aquesta Resolució, per les quals es regeix aquesta convocatòria.

.3 Destinar per a la concessió d'aquests ajuts, fins a un import màxim d'1.322.226,00 euros a càrrec de l'aplicació pressupostària EN03 D/231000100/4210 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per al 2009.

.4 Delegar la competència per resoldre aquesta convocatòria en el director general de Recursos del Sistema Educatiu.

Contra aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR