ORDRE ENS/273/2011, de 10 d'octubre, per la qual es convoca concurs públic per seleccionar centres privats concertats que podran rebre finançament addicional en funció de les característiques socioeconòmiques dels alumnes escolaritzats.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ENS/273/2011, de 10 d'octubre, per la qual es convoca concurs públic per seleccionar centres privats concertats que podran rebre finançament addicional en funció de les característiques socioeconòmiques dels alumnes escolaritzats.

La Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, i la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d'educació, preveuen en els articles 117.7 i 48.5, respectivament, que l'Administració educativa pot incrementar el mòdul econòmic del concert educatiu per als centres que presten el servei d'educació en funció de les característiques socioeconòmiques de la zona on s'ubiquen i la tipologia de les famílies dels alumnes que atenen els centres.

D'altra banda, la Llei 6/2011, de 27 de juliol, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2011, en l'article 23 i l'annex fixa l'import dels mòduls econòmics dels concerts educatius per a l'any 2011.

Actualment hi ha centres concertats que participen en l'adequada i equilibrada escolarització dels alumnes amb necessitats educatives específiques derivades de situacions socials i culturals desfavorides en una proporció superior a la mitjana.

Per tal de reduir l'impacte d'aquestes circumstàncies en el funcionament ordinari dels centres concertats, el Departament vol establir un finançament addicional per a aquests centres mitjançant l'increment del mòdul econòmic de despeses de funcionament del concert educatiu.

D'acord amb això, per tal de seleccionar els centres que podran gaudir d'aquest finançament addicional, a proposta de la Direcció General de Centres Concertats i Centres Privats, i en execució de les competències que m'atribueix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Convocatòria

Convocar concurs públic per seleccionar centres privats concertats que podran rebre finançament addicional en funció de les característiques socioeconòmiques dels alumnes escolaritzats.

Article 2

Bases

Aprovar les bases que regeixen aquest concurs, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Sol·licituds

Els interessats poden presentar les sol·licituds a partir de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Ordre al DOGC i durant un període de deu dies naturals.

Article 4

Resolució

El director general de Centres Concertats i Centres Privats emetrà resolució per delegació sobre aquesta convocatòria com a màxim el 15 de desembre de 2011.

La resolució indicarà si exhaureix o no la via...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR