ORDRE IUE/445/2010, de 6 de setembre, per la qual es reconeix la implantació de diversos estudis universitaris oficials de grau a diverses facultats i a una escola a la Universitat Internacional de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/445/2010, de 6 de setembre, per la qual es reconeix la implantació de diversos estudis universitaris oficials de grau a diverses facultats i a una escola a la Universitat Internacional de Catalunya.

En el marc de la programació universitària de Catalunya, per al curs acadèmic 2009-2010, i per tal d'adequar l'estructura cíclica dels ensenyaments universitaris actuals als requeriments europeus, es reconeix la implantació dels estudis universitaris oficials de grau en fisioteràpia i grau en infermeria a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut; grau en odontologia a la Facultat d'Odontologia; grau en administració i direcció d'empreses a la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials; grau en comunicació audiovisual i grau en publicitat i relacions públiques a la Facultat de Ciències de la Comunicació; grau en educació infantil i grau en educació primària a la Facultat d'Educació; grau en ciències de la cultura a la Facultat d'Humanitats i grau en arquitectura a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura, a la Universitat Internacional de Catalunya.

L'adaptació als principis derivats de l'espai europeu d'educació superior implica, també, d'acord amb el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, l'inici del procés d'extinció progressiva dels estudis universitaris oficials implantats a l'empara de l'ordenació anterior. En aquest cas, el reconeixement de la implantació dels estudis universitaris oficials de grau esmentats implica l'extinció progressiva dels estudis de: diplomatura de fisioteràpia, diplomatura d'infermeria, llicenciatura d'odontologia, llicenciatura d'administració i direcció d'empreses, llicenciatura de comunicació audiovisual, diplomatura de mestre/a, especialitat en educació infantil, diplomatura de mestre/a, especialitat en educació primària, llicenciatura d'humanitats i arquitectura, impartits per la Universitat Internacional de Catalunya.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats (BOE núm. 307, de 24.12.2001), modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril (BOE núm. 89, de 13.4.2007); la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya (DOGC núm. 3826, de 20.2.2003); el Reial decret 1393/2007, de 29 de d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials (BOE núm. 260, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR