ORDRE UNI/85/2005, de 2 de març, per la qual es reconeix la implantació d'estudis universitaris oficials a la Universitat Oberta de Catalunya i a la Universitat de Vic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE

UNI/85/2005, de 2 de marÁ, per la qual es reconeix la implantaciÛ d'estudis universitaris oficials a la Universitat Oberta de Catalunya i a la Universitat de Vic.

Per tal d'ampliar la seva oferta docent, la Universitat Oberta de Cataluny a i la Universitat de Vic han sol∑licitat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ el reconeixement de la implantaciÛ de diversos estudis conduents a l'obtenciÛ de tÌtols universitaris oficials.

Per aixÚ, de conformitat amb les propostes de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat de Vic, d'acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei org‡nica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la ProgramaciÛ universit‡ria de Catalunya i els procediments de creaciÛ o reconeixement i de reordenaciÛ de centres docents universitaris i d'implantaciÛ d'ensenyaments, i el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creaciÛ i reconeixement d'universitats i centres universitaris, a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

Universitat Oberta de Catalunya

Es reconeix la implantaciÛ dels estudis de llicenciat o llicenciada en estudis d'¿sia oriental, segon cicle, a la Universitat Oberta de Catalunya.

Article 2

Universitat de Vic

Es reconeix la implantaciÛ dels estudis de llicenciat o llicenciada en comunicaciÛ audiovisual, segon cicle, a la Facultat d'Empresa i ComunicaciÛ de la Universitat de Vic.

Article 3...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR