DECRET 392/2000, de 5 de desembre, sobre reconeixement de matèries que s'imparteixen en escoles d'art com a matèries del batxillerat en la modalitat d'arts.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

392/2000, de 5 de desembre, sobre reconeixement de matèries que s’imparteixen en escoles d’art com a matèries del batxillerat en la modalitat d’arts.

El Decret 82/1996, de 5 de març, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments del batxillerat, determina el seu currículum, els criteris d’avaluació i el procés de regulació de les matèries optatives.

D’altra banda, els decrets que estableixen el currículum de cicles de formació específica de grau mitjà d’arts plàstiques i disseny disposen que els mòduls classificats com a teoricopràctics i tallers tindran la consideració de matèries optatives de batxillerat en la modalitat d’arts.

En determinades poblacions coexisteixen centres autoritzats per impartir el batxillerat en la modalitat d’arts i escoles d’art que imparteixen cicles formatius d’arts plàstiques que, en alguns casos, també tenen autoritzada la modalitat d’arts del batxillerat. Aquesta circumstància fa convenient possibilitar la millora de l’oferta educativa dels centres que imparteixen el batxillerat en la modalitat d’arts amb el reconeixement de matèries de modalitat, optatives, i com a treball de recerca del batxillerat en la modalitat d’arts que es cursen a l’escola d’art, atès el caràcter més especialitzat de la modalitat d’arts del batxillerat.

En virtut d’això, amb l’informe del Consell Escolar de Catalunya, d’acord amb les entitats municipalistes, d’acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta de la consellera d’Ensenyament, i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Els alumnes que estan matriculats en la modalitat d’arts del batxillerat poden cursar algunes de les matèries de modalitat, optatives, i com a treball de recerca d’aquest pla d’estudis en escoles d’art creades o autoritzades pel Departament d’Ensenyament d’acord amb el que s’estableix en aquest Decret.

1.2 Els alumnes que optin per cursar les matèries de modalitat, optatives, i com a treball de recerca en les escoles d’art esmentades en el punt anterior, formalitzaran la matrícula d’aquestes matèries a la corresponent escola d’art.

1.3 L’expedient i el llibre de qualificacions del batxillerat, com a documents obligatoris del procés d’avaluació de l’alumne, estan dipositats en el centre de secundària on l’alumne està matriculat del batxillerat.

Article 2

2.1 Les escoles d’art poden oferir com a matèries optatives de la modalitat d’arts de batxillerat els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR