ORDRE PRE/167/2006, de 3 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització d'activitats que contribueixin a recuperar i divulgar la memòria de la guerra de Successió i de les seves conseqüències per a l'organització política i institucional de Catalunya, o a recuperar i divulgar la...

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE PRE/167/2006, de 3 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització d'activitats que contribueixin a recuperar i divulgar la memòria de la guerra de Successió i de les seves conseqüències per a l'organització política i institucional de Catalunya, o a recuperar i divulgar la tradició de la cultura política i del pensament polític catalans.

Atès el Decret 115/2005, de 14 de juny, per el qual es crea la Comissió Catalunya 2014, amb l'objectiu de realitzar activitats i projectes de recuperació i divulgació de la guerra de Successió a Catalunya;

Atès el que disposa el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2000, de 24 de desembre, i els preceptes bàsics de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

En aplicació del que disposa l'article 92.3 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre,

Ordeno:

Article únic

Aquesta Ordre té per objecte aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització d'activitats que contribueixin a recuperar i divulgar la memòria de la Guerra de successió i de les seves conseqüències per a l'organització política i institucional de Catalunya, o a recuperar i divulgar la tradició de la cultura política i del pensament polític catalans.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor el mateix dia de la seva publicació al DOGC.

Contra aquesta Ordre o les seves bases es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva publicació, segons el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici del que estableix l'article 44 de la mateixa Llei.

Barcelona, 3 d'abril de 2006

Josep Bargalló Valls

Conseller primer

Annex 1

Bases reguladores

.1 Objecte

L'objecte de les subvencions que es regeixen per aquestes bases és la realització d'activitats que contribueixin a recuperar i divulgar la memòria de la guerra de Successió i de les seves conseqüències per a l'organització política i institucional de Catalunya, o a recuperar i divulgar la tradició de la cultura política i del pensament polític catalans. En aquestes activitats de recuperació i difusió s'hi haurà d'incloure el paper que les dones van jugar durant el conflicte.

Aquestes activitats han de preveure actuacions susceptibles de ser incloses en algun dels supòsits següents:

  1. Realització de conferències en què es divulguin i rememorin els fets ocorreguts durant la guerra de Successió i les seves conseqüències per a l'organització política i institucional de Catalunya.

  2. Activitats que consisteixin en representacions i/o actuacions de carrer que reprodueixin fites i episodis de la guerra de Successió.

  3. Realització de recitals, concerts o altres activitats relacionades, que tinguin com a temàtica la commemoració del tercer centenari de la guerra de Successió.

    Les activitats subvencionades s'hauran de realitzar com a mínim en llengua catalana; en el cas que també s'emprin d'altres idiomes, la llengua catalana haurà de ser l'idioma preponderant en el desenvolupament de l'activitat.

    .2 Període d'execució

    Les actuacions objecte d'aquestes subvencions s'han de realitzar entre l'1 de gener i el 15 de novembre de l'any natural de la convocatòria.

    .3 Persones destinatàries

    Podran ser persones beneficiàries dels ajuts regulats en aquesta Ordre les entitats sense finalitat de lucre i els ajuntaments i consells comarcals de Catalunya que portin a terme projectes adreçats a la recuperació de la memòria històrica de la guerra de Successió a Catalunya.

    .4 Sol·licituds

    4.1 Les sol·licituds per a la subvenció s'han de formalitzar mitjançant instància adreçada a la Secretaria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR